Έπειτα από την επεισοδιακή αποχώρηση της Πάολα, λίγο πριν ολοκληρωθούν οι κοινές της εμφανίσεις στο μουσικό σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, «σύννεφα» φαίνεται να μαζεύονται εκτός από την επαγγελματική και στην προσωπική ζωή του Έλληνα τραγουδιστή.

Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Πάολα

Η απόφαση της Πάολα να αποχωρήσει από το μουσικό σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, ανακοινώθηκε από την ίδια την τραγουδίστρια, η οποία σε σχετική δήλωσή της υπογράμμισε ότι οι αρχές της και η ψυχή της δεν μπορούν να ανεχτούν την συμπεριφορά και τις ιδιοτροπίες του κυρίου Σφακιανάκη, αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά του συναδέλφου της.

Αρχικά έγιναν αναφορές για έναν καβγά που είχαν οι δύο τραγουδιστές με αφορμή τα πάρτι που κάνει η Πάολα κάθε φορά στο καμαρίνι της, μετά το τέλος της εμφάνισής της στην σκηνή.

Ωστόσο, η κόντρα των δύο καλλιτεχνών φαίνεται πως είχε ξεκινήσει από τις πρόβες και κλιμακώθηκε και για άλλους λόγους.

Τον καβγά των δύο καλλιτεχνών σχολίασε μάλιστα και η Ελένη Μενεγάκη, αναφέροντας πως πρέπει να έχει γίνει κάτι πολύ σοβαρό για να τα «σπάσουν» έτσι, καθώς και μία χορεύτρια από την ομάδα Νότη Σφακιανάκη, η οποία κατηγόρησε την Πάολα.

Στις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι μετά την ξαφνική αποχώρηση της Πάολας από το νυχτερινό σχήμα με τον Σφακιανάκη, η τραγουδίστρια πλήρωσε από την τσέπη της τα μεροκάματα όλου του προσωπικού του μαγαζιού, απάντησε χορεύτρια από το μπαλέτο του Νότη.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Βασιλείου με ανάρτησή της στο Facebook, ξεκαθάρισε ότι δεν πληρώθηκαν ούτε για το Σάββατο που δεν δούλεψε το μαγαζί, αλλά ούτε και για τα επόμενα δύο διήμερα που θα έριχνε αυλαία το σχήμα:

«Το ψέμα βγήκε από τον Παράδεισο…..Για όλους εσάς που διαβάζετε ότι γράφουν κάποιοι «δημοσιογράφοι» και τα πιστεύετε να σας πληροφορήσω ότι δεν πληρωθήκαμε ποτέ για το Σάββατο που δεν δουλέψαμε στο #Gazilive τελευταία στιγμή…..Και φυσικά ούτε τις επόμενες μέρες!!! (Το γράφω γιατί με ρωτήσατε πολλοί! Και η παραπληροφόρηση έχει τα όρια της…)» έγραψε αρχικά η Κατερίνα Βασιλείου.

Σημειώνεται ωστόσο, ότι κάτω από την ανάρτηση της Κατερίνας Βασιλείου, σχολιάζεται ότι κάποια χρήματα όντως δόθηκαν από την Πάολα στο προσωπικό του Gazi Live (συγκεκριμένα 3.000 ευρώ σε σερβιτόρους και βοηθούς και 1.000 ευρώ στις κοπέλες με τα λουλούδια), όμως εκείνη τα θεωρεί ελάχιστα και πιστεύει ότι είναι άδικο να μην έχουν δοθεί και στις χορεύτριες του μπαλέτου, από τη στιγμή που εργάζονταν και για τους δύο καλλιτέχνες.

Κρίση και στην προσωπική ζωή του Νότη Σφακιανάκη;

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Νότης Σφακιανάκης φαίνεται πως μένει μόνιμα σε σουίτα πάνω από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται και όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα, όπως είχε αναφερθεί στην αρχή.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Espresso, ο Νότης Σφακιανάκης ζει μόνιμα σε πολυτελές διαμέρισμα που άνηκε στην επιχείρηση και βρίσκεται ακριβώς πάνω από το καμαρίνι του, τους τελευταίους τρεις μήνες. Το σχετικό δημοσίευμα, υποστηρίζει ότι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζει να παράμενει εκεί παρά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων, είναι ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σύζυγο του Κίλι.

Οι δύο τους δεν επιθυμούν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική τους ζωή και σπάνια μιλάνε για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Νότης Σφακιανάκης δε μένει στο διαμέρισμα για να μην οδηγεί ξημερώματα μέχρι την Βάρκιζα που είναι το σπίτι που, αλλά γιατί όπως φαίνεται υπάρχουν σύννεφα στο γάμο του.

Γράψτε το σχόλιό σας