Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί μετακομίζουν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι;

Γιατί μετακομίζουν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι;

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι αποφάσισαν να ζήσουν μόνοι τους και να χτίσουν το δικό τους «σπιτικό»

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, ετοιμάζονται να χτίσουν το δικό τους «σπιτικό», φεύγοντας από το Ανάκτορο του Κένσινγκτον, όπου έμεναν μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγό του Κέιτ Μιντλετον, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Χάρι και Μέγκαν, μοιράζονταν μέχρι σήμερα με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ εκτός από την κατοικία και το προσωπικό, μετά τον γάμο τους τον περασμένο Μάιο.

Η βασίλισσα Ελισάβετ συμφώνησε τώρα να τους επιτρέψει να φτιάξουν την άνοιξη το δικό τους σπιτικό στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Ο δούκας του Σάσεξ έχει επί του παρόντος το δικό του ιδιωτικό γραφείο, το οποίο βοηθά την δούκισσα μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα τον Νοέμβριο του 2017», αναφέρει η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

Η νέα εντυπωσιακή πριγκιπική «φωλιά»

Πάντως τα βρετανικά Ανάκτορα, εξηγούν στην ανακοίνωσή τους, ότι η μετακόμιση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ στην επίσημη κατοικία τους στο Frogmore Cottage, είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό ώστε να μπορούν ο δούκας και η δούκισσα να πορευτούν αυτόνομα καθώς δημιουργούν την δική τους οικογένεια.

Σημειώνεται ότι η Μέγκαν Μάρκλ βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης και προβλέπεται ότι θα γεννήσει το πρώτο τους παιδί στις αρχές Απριλίου.

Το Frogmore Cottage, ένα παμπάλαιο αγρόκτημα μέσα στο Κτήμα του Ουίνδσορ, είναι μέρος της κατοικίας της βασιλικής οικογένειας από τον 18ο αιώνα. Εκεί το ζευγάρι παρέθεσε μεγάλη δεξίωση το βράδυ μετά την γαμήλια τελετή στον Πύργο Ουίνδσορ.

https://www.youtube.com/watch?v=4GTzkSBz0R4

Μακριά και αγαπημένοι

Οι βρετανικές εφημερίδες γράφουν από το τέλος του 2018 ότι υπήρξε μια ρήξη και μια αποξένωση μεταξύ των δυο ζευγαριών, παρότι δεν υπάρχει δημόσια ένδειξη κάποιας διαμάχης. Μακριά και αγαπημένοι λοιπόν, με τον Χάρι και την Μέγκαν να λειτουργούν αυτόνομα.

Στις αρχές της εβδομάδας, οι τέσσερις τους έδειχναν ευδιάθετοι όταν εμφανίστηκαν μαζί στη λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Λονδίνο, ενώ η τρυφερή σχέση μεταξύ της Μέγκαν Μαρκλ και του πεθερού της, πρίγκιπα Κάρολου, έβαλε «φωτιά» στο Twitter.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024