
Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι στους… μνηστήρες για Γκριμάλντο
Ο αριστερός μπακ της Μπενφίκα Άλεξ Γκριμάλντο βρίσκεται στο μεταγραφικό κάδρο των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι
Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Άλεξ Γκριμάλντο της Μπενφίκα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.
Ο 23χρονος αριστερός οπισθοφύλακας των «αετών» πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά και το προηγούμενο καλοκαίρι βρέθηκε πολύ κοντά στο να υπογράψει στη Νάπολι, ενώ έχει ακουστεί και για την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο «νέος Τζόρντι Άλμπα» όπως τον αποκαλούν στην Ισπανία, πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά, μετρώντας 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 6 γκολ και 5 ασίστ με τη φανέλα της Μπενφίκα, στην οποία αγωνίζεται από το 2015.
- Στο πρόγραμμα της κοινωνικής αντιπαροχής ακίνητο στην Καλαμάτα
- Μύκονος: Σύλληψη 39χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι διακινούσε ναρκωτικά
- Ευρείας κλίμακας αναπλάσεις στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Ηράκλειο: Τα νεότερα για την υγεία της 28χρονης που βρέθηκε αιμόφυρτη
- Πορτογαλία: Τρομερό ξύλο σε ματς του πρωταθλήματος μπάσκετ με 11 αποβολές και παρέμβαση εισαγγελέα (vid)
- Aτύχημα στο Survivor – Ακρωτηριασμός για τον παίκτη – Αναστολή της μετάδοσης, τι λένε οι γονείς του

