Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάολα-Σφακιανάκης: Πικάντικο παρασκήνιο που έφερε τη ρήξη

Πάολα-Σφακιανάκης: Πικάντικο παρασκήνιο που έφερε τη ρήξη

Με φόντο την ξαφνική αποχώρηση της Πάολα, λίγο πριν ολοκληρωθούν οι κοινές εμφανίσεις της με τον Νότη Σφακιανάκη, νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Με φόντο την ξαφνική αποχώρηση της Πάολα, λίγο πριν ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις της με τον Νότη Σφακιανάκη στο Γκάζι Live, νέες πικάντικες λεπτομέρειες που οδήγησαν στη ρήξη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Λίγο μετά την αποχώρηση της από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, η Πάολα σε σχετική ανακοίνωσή της είχε υπογραμμίσει πως οι αρχές της και η ψυχή της δεν μπορούν να ανεχτούν την συμπεριφορά και τις ιδιοτροπίες του κυρίου Σφακιανάκη,  ανακοινώνοντας πως θα σταματήσει από το σχήμα, αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές για τη συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη.

Τώρα νέες λεπτομέρειες γύρω από την viral αποχώρηση της δημοφιλούς τραγουδίστριας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης «Στη φωλιά των ΚουΚου»:

«Η Πάολα είχε φέρει τη δική της ομάδα, δικό της ηχολήπτη, φωτιστή και όλη τη μπάντα. Μπαίνει στην πρόβα ο Νότης Σφακιανάκης βλέπει κανονικές ντραμς και λέει να το αλλάξουν και να παίζουν με τις δικές του ηλεκτρονικές ντραμς. Πέρασε της Πάολα και τα αντίποινα του Νότη Σφακιανάκη ήταν ο άνθρωπος που είχε φέρει η Πάολα στο σχήμα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, να μη συνεχίσει με τον τρόπο που όλοι ξέρουμε.

Η συνεργασία συνεχίστηκε ομαλά, όμως, ο Νότης με δική του απόφαση εμφανιζόταν για το δεύτερο πρόγραμμα στις 04:30. Την ώρα που κατέβαινε η Πάολα το μαγαζί είχε 1,500 άτομα, στις 5 παρά το μαγαζί είχε μείνει με 300 άτομα γιατί ο τραγουδιστής έβγαινε με ξένα κομμάτια. Άνθρωποι του Νότη είπαν ότι πολλοί ανεβαίνουν στο καμαρίνι της Πάολα και αδειάζουν τα πρώτα τραπέζια. Εκεί ξεκίνησε η ρήξη».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, το κλίμα ανάμεσα ανάμεσα σε Πάολα και Σφακιανάκη, άρχισε να βαραίνει από τις πρόβες.

«Πριν από έναν μήνα ο Νότης Σφακιανάκης ζήτησε από τον επιχειρηματία να πει στην Πάολα να τελειώνει αυτό που γίνεται στα καμαρίνια μέχρι τις 8 το πρωί. Ο επιχειρηματίας του είπε πως δεν μπορούσε να το κάνει γιατί για τον ίδιο τον Νότη είχε σουίτα στον πέμπτο όροφο, όπου μπορούσε να πάει.

Την περασμένη Παρασκευή που μας πέρασε ο Νότης έστειλε τον μαέστρο στις 07:30 να πει στην Πάολα να κλείσει τη μουσική. Εκείνη είπε να έρθει και ο Νότης να πιει ένα ποτό μαζί τους, αλλά ο Νότης ήταν έξαλλος. Η Πάολα πήγε στο καμαρίνι του και αντάλλαξαν πολύ βαριές εκφράσεις. Εκείνος της είπε πως αν τον σέβεται θα πρέπει να κλείσει τη μουσική κι εκείνη του απάντησε πως ο σεβασμός κερδίζεται. Μετά έγινε χαμός!», είπε και πρόσθεσε: «Η Πάολα έστειλε δικό της συνεργάτη να πληρώσει όλα τα χαμένα μεροκάματα μέχρι τις 23 Μαρτίου σε όλο το προσωπικό».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024