Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης από τη Μυτιλήνη: Ο κ. Τσίπρας κορόιδεψε όλη την κοινωνία

Μητσοτάκης από τη Μυτιλήνη: Ο κ. Τσίπρας κορόιδεψε όλη την κοινωνία

«Ο κύριος Τσίπρας είναι ψεύτης και σήμερα εξακολουθεί να λέει ψέματα», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο κ. Τσίπρας κορόιδεψε όλη την ελληνική κοινωνία. Όπως του είπα και στη βουλή είναι ψεύτης και σήμερα εξακολουθεί να λέει ψέματα», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ. «Σας επνιξε στους φόρους κυρίως τη μεσαία τάξη την οποία διέλυσε», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο ανοικτής πολιτικής εκδήλωσης στη Μυτιλήνη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ  σημείωσε ότι εκλογές θα γίνουν σε κάθε περίπτωση στις 26 Μαϊου, καθώς ή θα γίνουν και εθνικές εκλογές ή ο Αλέξης Τσίπρας θα επιλέξει να εξαντλήσει τη συνταγματική προθεσμία «και τότε», πρόσθεσε,  «οι ευρωεκλογές γίνονται δημοψήφισμα εθνικής κάλπης για να στείλουμε σε αυτή την ανίκανη κυβέρνηση ένα μήνυμα: Τελειώσατε ήρθε η ώρα να φύγετε».

Χαρακτήρισε επαίσχυντη  τη Συμφωνία των Πρεσπών.  «Είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση: Γιατί τέτοια επίσπευση; Τι γραμμάτια εχεις υπογραψει για να φέρεις μια επιζήμια συμφωνία; Ο κ. Τσίπρας είπε «ναι» εκεί που έξι προηγούμενοι πρωθυπουργοί είχαν πει «όχι»», ανέφερε.

Αναφέρθηκε και στην πρόταση της υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά στον Κώστα Βαρώτσο για ανταλλαγή του «Δρομέα» με άγαλμα των Σκοπίων.

«Είναι απόδειξη της παραχάραξης της ιστορίας», είπε και πρόσθεσε: «Ο Δρομέας δεν πάει πουθενά, αυτοί θα πάρουν δρόμο με την ετυμηγορία του ελληνικού λαού».

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «οι πολίτες από τα τέσσερα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ θα θυμούνται το κλίμα τοξικότητας, δυσοσμίας,πόλωσης, διχασμού το οποίο καλλιεργεί η κυβέρνηση».

Χαρακτήρισε το λόγο του κ.Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ “βαθιά διχαστικό και πολωτικό χωρίς να έχει να πει τίποτα για την επόμενη ημέρα της πατρίδας”.

«Δεν υπάρχει όραμα και σχέδιο, μόνο αγάπη για την καρέκλα και η ανάγκη του κ.Τσίπρα να συσπειρώσει την κομματική του βάση με συνθήματα και διχασμό άλλης εποχής», είπε και υπογράμμισε: «Εμείς θα του απαντάμε αλλά δε θα τον ακολουθήσουμε στο δρόμο της τοξικότητας,της πόλωσης και του ανούσιου διχασμού».

Όσον αφορά το προσφυγικό ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι χρειάζεται  «διαχωρισμός των προσφύγων από τους οικονομικούς μετανάστες», απλοποίηση της διαδικασίας χορήγησης ασύλου και τάχθηκε υπέρ ενός ευρωπαϊκού συστήματος ασύλου, για το οποίο -όπως είπε- θα εργαστεί και στην ΕΕ.

«Η πολιτική μας στο μεταναστευτικό είναι αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων μας και γρήγορη διαδικασία χορήγησης ασύλου. Έτσι, οι πρόσφυγες θα απολαμβάνουν το καθεστώς προστασίας που δικαιούνται και οι οικονομικοί μετανάστες θα επιστρέφουν στην Τουρκία βάσει της συμφωνίας με την ΕΕ», σημείωσε.

Αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή χρηματοδότηση  τόνισε: «Τέρμα το πάρτι με τη διαχείριση των ευρωπαϊκών πόρων».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024