Τροχαίο στην Κρήτη: Σταθερή η κατάσταση της μητέρας και των παιδιών
Οι φωτογραφίες προκαλούν σοκ καθώς όπως φαίνεται το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών σε μία αρκετά δύσκολα προσεγγίσιμη περιοχή
Με πολλά τραύματα στα πλευρά νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, η 47χρονη οδηγός του οχήματος που έκανε «βουτιά» σε γκρεμό, στο δρόμο από Σίσες προς Αλόιδες.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου, Γιώργος Μοσχοβάκης, «η κατάσταση της 47χρονης είναι σταθερή. Έχει αρκετά σπασμένα πλευρά, αλλά οι γιατροί αισιοδοξούν ότι κάθε μέρα η κατάστασή της θα είναι καλύτερη, με την επιφύλαξη πάντα ότι μιλάμε για τα πρώτα 24ωρα».
Τα ανήλικα παιδιά της 47χρονης οδηγού, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, μεταφέρθηκαν στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ. «Το κοριτσάκι έχει κάποια σπασίματα αλλά το αγοράκι όχι» συμπλήρωσε ο κ. Μοσχοβάκης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, η γυναίκα εγκλωβίστηκε στο όχημα μαζί με τα παιδιά της όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα βγήκε εκτός ελέγχου.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική με δύο οχήματα αλλά και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, όπως επίσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Η επιχείρηση που στήθηκε ήταν μεγάλη και μάλιστα για να προσεγγίσουν στο σημείο χρειάστηκε να «ρίξουν» φορεία στην χαράδρα.
Η επέμβαση των διασωστών ήταν άμεση και επιτυχής και έτσι αργά το απόγευμα αφού ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης των τραυματιών από τον γκρεμό, με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.
Οι φωτογραφίες πάντως προκαλούν σοκ καθώς όπως φαίνεται το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών σε μία αρκετά δύσκολα προσεγγίσιμη περιοχή.

- Ο υπερτυφώνας Μπάβι προκαλεί «μεγάλες ζημιές» στο νησί Ρότα των ΗΠΑ
- Καλλιθέα: 70χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα
- Μεξικό – Αγγλία: Τρία γκολ σε έξι λεπτά και 2-1 τα «Τρία Λιοντάρια» στο πρώτο ημίχρονο (vids)
- Κριμαία: Διακοπή ρεύματος στη Σεβαστούπολη λόγω ουκρανικής επιδρομής
- Συγκλονιστικές στιγμές: Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε την εθνική Βραζιλίας με δάκρυα (vid)
- Υεμένη: Τουλάχιστον 16 κυβερνητικοί στρατιωτικοί νεκροί σε επίθεση των Χούθι
- Με «καπετάνιο» Χάαλαντ: Οι Νορβηγοί έκαναν… κουπί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Βραζιλίας (vid)
- Βενεζουέλα: «Δεν θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη», διαβεβαιώνει η Ροντρίγκες, ενώ ξεχειλίζει η οργή των πολιτών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)





















![Τα κρίσιμα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς στη Φιλοθέη: Πώς οι φλόγες κύκλωσαν τη βιομηχανική ζώνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_4-7-26_22_55_541783200144-2-315x220.jpg)










































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442