«Πειραιάς Νικητής»: Να ξεκαθαρίσει τη θέση του ο Πέτρος Κόκκαλης
Σε ανακοίνωσή του, ο συνδυασμός καλεί τον κ. Κόκκαλη αν πράγματι ισχύουν τα σενάρια περί υποψηφιότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, να υποβάλλει την παραίτηση του από τον Συνδυασμό
Την αντίδραση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» προκάλεσαν δημοσιεύματα που θέλουν τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Κόκκαλη να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ανακοίνωσή του, ο συνδυασμός καλεί τον κ. Κόκκαλη αν πράγματι ισχύουν τα σενάρια, να υποβάλλει την παραίτηση του από τον Συνδυασμό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»:
«Δημοσιεύματα φέρνουν τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Κόκκαλη να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Καλούμε τον κύριο Κόκκαλη αν πράγματι είναι αυτή η επιλογή του, να υποβάλλει την παραίτηση του από τον Συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», καθώς είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές του αποτελούν τον κύριο αντίπαλο του συνδυασμού».
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας