Τέλος από την Attica Bank ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης
Την παραίτησή του από την προεδρία του διοικητικού συμβουλίου της Attica Bank υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης μετά την κλήση του από την Τράπεζα της Ελλάδος για εξηγήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του στην τράπεζα.
Την παραίτησή του από την προεδρία του διοικητικού συμβουλίου της Attica Bank υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης μετά την κλήση του από την Τράπεζα της Ελλάδος για εξηγήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του στην τράπεζα.
Βάσει των ίδιων πηγών, ο κ. Ρουμελιώτης παραμένει στο διοικητικό συμβούλιο ως μη εκτελεστικό μέλος, καθώς ο νέος πρόεδρος αναμένεται να οριστεί κατά πληροφορίες σε προσεχή γενική συνέλευση.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του ΕΦΚΑ, ως βασικός μέτοχος της Τράπεζας Αττικής, έχει ζητήσει τη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, για αύριο Πέμπτη 14 Μαρτίου, προτείνοντας σύγκληση Γενικής Συνέλευσης με θέμα την εκλογή νέας διοίκησης.
Ο κ. Ρουμελιώτης είχε συγκρουστεί τις τελευταίες ημέρες με την Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία τον κατηγορεί για άσκηση εκτελεστικών καθηκόντων, με τον ίδιο να απαντά με εξώδικα και βαρύτατους χαρακτηρισμούς, με προσωπικές επιθέσεις και στον διοικητή Γιάννη Στουρνάρα.
- Καλαμάτα: Αυτοκτονία πίσω από τον θάνατο 44χρονου σε στάβλο – Έξι συλλήψεις για σκηνοθετημένη δολοφονία
- Μουρίνιο και Κλοπ οι δύο κορυφαίες επιλογές της Ρεάλ Μαδρίτης για την τεχνική ηγεσία
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στις Αχαρνές – Βρέθηκε οπλοστάσιο σε οικία – Πέντε συλλήψεις
- Κ. Αρβανίτης: Η Δημοκρατία νίκησε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια η έκθεση για το Κράτος Δικαίου
- Λονδίνο: Η στιγμή που ο δράστης χτυπά το ένα από τα δύο θύματά του – Φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ»
- Εξιτήριο για τις 4 γυναίκες που τραυμάτισε ο 89χρονος στο Πρωτοδικείο – Παραμένει νοσηλευόμενος ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ







