Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στη Βουλή η δικογραφία για την ηχογράφηση του Στουρνάρα από τον Πολάκη

Στη Βουλή η δικογραφία για την ηχογράφηση του Στουρνάρα από τον Πολάκη

Μετά τη δικαιοσύνη η ... σκυτάλη περνάει στη Βουλή για την υπόθεση της καταγραφής της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας

Μετά τη δικαιοσύνη η … σκυτάλη περνάει στη Βουλή για την υπόθεση της καταγραφής της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών, ο οποίος διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες της καταγραφής της επίμαχης τηλεφωνικής  επικοινωνίας, μετά την κατάθεση του κεντρικού τραπεζίτη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είπε πως η συνομιλία κατεγράφη χωρίς τη δική του συναίνεση, διαβιβάζει, μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, όπως προβλέπει ο νόμος, τη δικογραφία στη Βουλή.

Κι΄αυτό γιατί εφόσον η έρευνα αφορά σε ενδεχόμενη ποινική ευθύνη πολιτικού προσώπου, αποκλειστικά αρμόδια να αποφασίσει για την άρση ή μη της βουλευτικής του ασυλίας είναι η Βουλή.

Υπενθυμίζεται, ότι στην περίπτωση αυτή το ερευνώμενο αδίκημα αφορά στην παράνομη καταγραφή συνομιλίας, που σύμφωνα με τον ισχύοντα ποινικό κώδικα, είναι αδίκημα που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024