Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει ο Κρατερός Κατσούλης: Πέρασε όλη η ζωή από μπροστά μου

Συγκλονίζει ο Κρατερός Κατσούλης: Πέρασε όλη η ζωή από μπροστά μου

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, προχώρησε ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς τηλεοπτικούς παρουσιαστές, ο Κρατερός Κατσούλης

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, προχώρησε ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς και τηλεοπτικούς παρουσιαστές, ο Κρατερός Κατσούλης.

Ειδικότερα, ο Κρατερός Κατσούλης μιλώντας στην κάμερα του Alpha και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε πριν από έναν χρόνο, όταν παρέλυσε ολόκληρη η αριστερή του μεριά.

«Είχα μια ιστορία πέρυσι με την υγεία μου, όπου επειδή αναγκάστηκα να απέχω από όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες για μεγάλο διάστημα και είχα πάρει κορτιζόνη για ένα μήνα, μετά έπρεπε να το πάρω το πράγμα από την αρχή. Έπρεπε να αρχίσω να περπατάω και να γυμναστώ για να δυναμώσω. Έχασα 24 κιλά λίπους, από τα οποία τα 10 ήταν βάρος και τα υπόλοιπα τα έκανα μυς» είπε χαρκατηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

«Ήταν ένα πρόβλημα υγείας το οποίο μου δημιούργησε μια παράλυση από την αριστερή πλευρά, από τη μέση της πλάτης μέχρι το πόδι. Λύθηκε με την κορτιζόνη, κάτι που με επιβάρυνε», εξήγησε στη συνέχεια ο Κρατερός Κατσούλης ενώ πρόσθεσε:

«Επειδή είχαν ακυρωθεί οι μυς μου, έπρεπε σιγά σιγά να ξαναχτίζω το σώμα μου. Μου προέκυψε από τη μία στιγμή στην άλλη. Είχα στη διάθεσή μου 24 ώρες μέχρι να μάθω τι ακριβώς είναι. Οι 24 ώρες μπορεί να είναι τεράστιος χρόνος. Περνάει όλη η ζωή από μπροστά σου, σκέφτεσαι τα πάντα, τι έχεις κάνει λάθος, τι έχεις κάνει σωστά, τι θα μπορούσες να κάνεις».

Δείτε παρακάτω το σχετικό video:

https://www.youtube.com/watch?v=YmUC1ULBKzk

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024