Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG E63 2021: Ανεπίσημη πρώτη

Mercedes-AMG E63 2021: Ανεπίσημη πρώτη

Η κορυφαία εκδοχή της ανανεωμένης E-Class με την φροντίδα της AMG εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το φωτογραφικό φακό δίνοντας μια πρώτη γεύση από τα χαρακτηριστικά της τα οποία προδιαγράφονται ακόμα επιβλητικότερα αλλά και πιο τεχνολογικά ενσυνείδητα.

Φωτογραφίες: Automedia

Η ανανεωμένη εκδοχή της E-Class έχει δώσει αρκετές φορές τα διαπιστευτήριά της ως δοκιμαστικό πρωτότυπο σε διάφορες παραλλαγές της, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση, δεν πρόκειται για μια «απλή» έκδοση κινητήρα αλλά για την πανίσχυρη AMG έκδοση, με τα διακριτικά 63 η οποία και εντοπίστηκε ως δοκιμαστικό πρωτότυπο δίνοντας μια πρώτη γεύση από τα πληθωρικά χαρακτηριστικά της.

Χαρακτηριστικότερη όλων σε ό,τι αφορά τα αποδεικτικά της υπογραφής AMG η επιβλητική γρίλια η οποία προδίδει με την πρώτη ματιά το πανίσχυρο sedan, ενώ μια δεύτερη και πιο προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει τα θηριώδη διάτρητα δισκόφρενα με τις κόκκινες δαγκάνες που αποτελούν αδιάψευστα στοιχεία της φροντίδας του Affalterbach.

Στα στοιχεία που επίσης ξεχωρίζουν συγκαταλέγεται ένα διακριτικό spoiler στην θύρα του πορτ μπαγκάζ καθώς και οι γνώριμες απολήξεις της εξάτμισης που σε συνδυασμό με τον νέο αεροδυναμικό διαχύτη είναι αδύνατο να κρυφτούν από το καμουφλάζ.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να υπάρξουν και άλλες αλλαγές οι οποίες θα ενισχύσουν την παρουσία της Ε 63, δίνοντας το στίγμα της ανανέωσης του πανίσχυρου μοντέλου.

Φυσικά, οι αναβαθμίσεις δεν θα περιοριστούν στις εξωτερικές της επιφάνειες καθώς, όλες οι εκδόσεις, ΑΜG και μη, της ανανεωμένης E-Class θα επωφεληθούν από το ευφυές infotainment ΜΒUX της γερμανικής φίρμας το οποίο με δεδομένες τις συνήθειες της, αναμένεται να προσφέρει το κάτι παραπάνω σε σχέση με τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδοχές του, ούτως ώστε να ταιριάζει με τις πολυτελέστερες προδιαγραφές της E-Class.

Με δεδομένο ωστόσο ότι στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με την έκδοση AMG, εξίσου δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι βελτιώσεις που θα αφορούν τον V8 κινητήρα ο οποίος υπενθυμίζεται ότι στην κορυφαία σημερινή εκδοχή του προσφέρει ισχύ 612 ίππων.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, με δεδομένο ότι ακόμα δεν έχουμε δει κάποια έκδοση της E-Class στην ανανεωμένη εκδοχή της, η Ε 63 ΑΜG αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στα τέλη του 2020.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024