Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ένα ακόμα ματς ήταν ο ηγέτης της ομάδας του Μιλγουόκι πετυχαίνοντας double double.
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς όμως, παρά τους 27 πόντους (10/18 σουτ, 6/10 βολές) τα 13 ριμπάουντ, τις 6 ασίστ και το 1 κόψιμο του Έλληνα All Star, έκαναν αυτό που ξέρουν πάρα πολύ καλά.Υπερασπίστηκαν την έδρα τους και επικράτησαν με 121-114 των Ελαφιών.
Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη από το ματς:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Ταχίρις Ντος Σάντος, είναι ένας από αυτούς που βγήκαν ζωντανοί από την πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά την περασμένη Πρωτοχρονιά και τώρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική Μετς.
O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενόψει καλοκαιριού, καθώς έχει προσελκύσει το βλέμμα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.