Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φορτσάκης: Ούτε ο Τσίπρας δεν ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές

Φορτσάκης: Ούτε ο Τσίπρας δεν ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές

Ο βουλευτής αναφέρει ότι «ο πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται ότι η επερχόμενη εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ είναι αναπόφευκτη

«Παρά τις δηλώσεις του (Αλέξη Τσίπρα) ότι θα εξαντληθεί η τετραετία, νομίζω ότι ούτε ο ίδιος δεν γνωρίζει σήμερα την ακριβή ημερομηνία των εκλογών» υποστηρίζει ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Φορτσάκης ερωτηθείς για τον χρόνο των εθνικών εκλογών.

Ο κ. Φορτσάκης, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, συμπληρώνει ότι «ο πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται ότι η επερχόμενη εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ είναι αναπόφευκτη και ενδιαφέρεται, κατά προτεραιότητα, να εμποδίσει τη ΝΔ να σχηματίσει κυβέρνηση ώστε να επαναληφθούν οι εκλογές με απλή αναλογική».

Σχολιάζοντας τον προσκλητήριο του κ. Τσίπρα για κόκκινη και πράσινη συμμαχία, ο Θεόδωρος Φορτσάκης εκτιμά ότι «το μόνο που έχει καταφέρει ο πρωθυπουργός είναι να προσεταιριστεί μεμονωμένα πρόσωπα χωρίς πολιτική απήχηση, ασύνδετα μεταξύ τους, αλλά και με την ιδεολογικοπολιτική βάση του ΣΥΡΙΖΑ».

Μιλώντας για την οικονομία, ο κ. Φορτσάκης δηλώνει ότι «η έκδοση του 10ετους ομολόγου με επιτόκιο 3,9% αποτελεί προφανώς θετικό βήμα για την οικονομία» ωστόσο σημειώνει πως «οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί είναι απολύτως αδικαιολόγητοι».

Τέλος, αναφερόμενος στις επικείμενες ευρωεκλογές, ο κ. Φορτσάκης υποστηρίζει ότι «το ευρωπαϊκό όραμα κλονίζεται από την άνοδο του εθνικισμού και του λαϊκισμού» και προσθέτει: «Κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει σε ποιο βαθμό αυτό θα αποτυπωθεί στις ευρωεκλογές».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024