Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτη ταλαιπωρία για τους εκδρομείς του τριημέρου - Ουρές χιλιομέτρων στις εθνικές οδούς

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους εκδρομείς του τριημέρου – Ουρές χιλιομέτρων στις εθνικές οδούς

Γολγοθάς έγινε για τους Αθηναίους που εγκατέλειψαν το κλεινόν άστυ για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας η διαδρομή της επιστροφής. Στις εθνικές οδούς οι ουρές που έχουν σχηματιστεί αναγκάζουν τα οχήματα να κινούνται σημειωτόν

Γολγοθάς έγινε για τους Αθηναίους που εγκατέλειψαν το κλεινόν άστυ για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας η διαδρομή της επιστροφής. Στις εθνικές οδούς οι ουρές που έχουν σχηματιστεί αναγκάζουν τα οχήματα να κινούνται σημειωτόν. Είναι χαρακτηριστική η μαρτυρία αναγνώστριας του in.gr, η οποία χρειάστηκε 3 ώρες και 45 λεπτά για να επιστρέψει από την Κόρινθο!

Στα διόδια του Ισθμού, τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές πάνω από 100 μέτρων, ενώ πιο έντονο είναι το πρόβλημα στις Αφίδνες όπου οι ουρές των αυτοκινήτων ξεπερνούν τα 300 μέτρα.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι και η κίνηση και στα νότια της Αττικής. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται από τη Βάρκιζα, τόσο από την παραλιακή όσο και από τη Βάρης-Κορωπίου, αλλά και από την Ανάβυσσο μέχρι την Αττική Οδό.

Ουρές και στα διόδια των Μαλγάρων στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλος είναι ο όγκος των οχημάτων, που κινούνται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών. Σε ορισμένα σημεία η ταχύτητα των οχημάτων μειώνεται. Αρκετή κίνηση παρατηρείται στην είσοδο της πόλης από το Δερβένι.

Ουρά ενός χιλιομέτρου σχηματίζουν τα οχήματα των εκδρομέων στα διόδια των Μαλγάρων. Ανά διαστήματα οι υπεύθυνοι των διοδίων σηκώνουν τις μπάρες και τα αυτοκίνητα διέρχονται δωρεάν με σκοπό την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας.

Κλιμάκια της Τροχαίας βρίσκονται επί ποδός σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου και μεριμνούν για την ομαλή ροή των οχημάτων και την τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Εύβοια λόγω της επιστροφής των εκδρομέων. Η ουρά των αυτοκινήτων ξεκινά από το Βασιλικό και φτάνει μέχρι τη Χαλκίδα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024