Θρίλερ στη Λέσβο: Ακέφαλο σώμα μικρού παιδιού ξέβρασε η θάλασσα
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σορός που βρέθηκε πιθανότατα ανήκει στο 9χρονο κορίτσι το οποίο αγνοείται από τις 13 Φεβρουαρίου σε ναυάγιο με πρόσφυγες, στην περιοχή Τσόνια της ανατολικής Λέσβου
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι κάτοικοι των Βατερών ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο της Μυτιλήνης ότι η θάλασσα ξέφρασε ένα ακέφαλο σώμα μικρού παιδιού.
Στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα σκάφος, έφτασαν λίγη ώρα αργότερα άνδρες του Λιμενικού Σώματος ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης προκειμένου να εξεταστεί ιατροδικαστικά και να ταυτοποιηθεί.
Η σορός του άτυχου παιδιού βρέθηκε από πολίτη σε παραλία της περιοχής σε προχωρημένη σήψη. Αρχικά δεν προσδιοριζόταν αν η σορός ανήκε σε αγόρι ή κορίτσι.
Λίγο αργότερα όμως, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ, η σορός που βρέθηκε σήμερα πιθανολογείται ότι ανήκει στο 9χρονο κορίτσι το οποίο αγνοείται από τις 13 Φεβρουαρίου σε ναυάγιο με πρόσφυγες, στην περιοχή Τσόνια της ανατολικής Λέσβου.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).