Οι απουσίες των Πέλκα, Ελ Καντουρί και Ζαμπά, βάζουν στον Λουτσέσκου, δύσκολα για τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει στις πτέρυγες της επίθεσης του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.
Με μια προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 11:00, στο γήπεδο της Τούμπας θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αυριανή (10/3) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (17:15). Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα δει για τελευταία φορά σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του ειδικά όσοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών μεσοβδόμαδα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου