Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στην Κρήτη: Συγκέντρωση χρημάτων για το βρέφος που έχασε τους γονείς του στον Γεροπόταμο

Τραγωδία στην Κρήτη: Συγκέντρωση χρημάτων για το βρέφος που έχασε τους γονείς του στον Γεροπόταμο

Ανάσα στο οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται οι γονείς του Κώστα Γιαννακάκη που χάθηκε στα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου στις Μοίρες, επιχειρείται να δοθεί μετά από πρωτοβουλία κατοίκων της περιοχής.

Ανάσα στο οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται οι γονείς του Κώστα Γιαννακάκη που χάθηκε στα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου στις Μοίρες, επιχειρείται να δοθεί μετά από πρωτοβουλία κατοίκων της περιοχής.

Οι Κρητικοί αλλά και άνθρωποι εκτός νησιού που συγκλονίστηκαν από το τραγικό περιστατικό, καλούνται για ακόμη μία φορά να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο, όπως το έχουν κάνει πολλές φορές, όποτε κι αν έχει παραστεί ανάγκη.

Άτομο, που επέλεξε να παραμείνει ανώνυμο, που συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια, ανέφερε στο ekriti.gr,  οι γονείς του αδικοχαμένου Κώστα είναι εκείνοι που μεγαλώνουν το 8 μηνών αγγελούδι που είχε ο γιος τους με την επίσης αδικοχαμένη σύζυγό του, Ροδούλα (φωτογραφία).

Η οικονομική κατάσταση των παππούδων της μικρής δεν είναι καθόλου καλή και η ανατροφή του μωρού, απαιτεί, όπως είναι φυσιολογικό, συνεχώς νέα έξοδα τα οποία δυσκολεύονται να καλύψουν.

Σύμφωνα με το άτομο που συμμετέχει στην πρωτοβουλία για να βοηθηθούν οι παππούδες της μικρής Εμμανουέλας, θα ξεκινήσει μία προσπάθεια προκειμένου να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα ώστε στη συνέχεια να δοθούν στον πατέρα και τη μητέρα του Κώστα Γιαννακάκη που αναγκάστηκαν να γίνουν ξανά γονείς και να μεγαλώσουν το εγγονάκι τους που έχασε μαμά και μπαμπά.

Το ekriti.gr επικοινώνησε και με τον ίδιο τον πατέρα του αδικοχαμένου Κώστα Γιαννακάκη. Ο κ. Μανόλης, εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που τον στήριξε από την πρώτη στιγμή. «Ο κόσμος που από την πρώτη κιόλας στιγμής στάθηκε στο πλευρό μας ήταν πολύς. Από όλη την Κρήτη αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας, δεχθήκαμε βοήθεια. Δεν μείναμε μόνοι ούτε στιγμή», λέει στο ekriti ο κ. Γιαννακάκης και συμπληρώνει: «Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που πήραν την πρωτοβουλία να ξεκινήσουν να συγκεντρώνουν χρήματα. Δεν έχω λέξεις να περιγράψω αυτό που νιώθω».

Όσοι θέλουν και μπορούν να προσφέρουν κάτι από το υστέρημά τους θα μπορούν να το κάνουν καταθέτοντας όσα χρήματα επιθυμούν στον λογαριασμό των παππούδων που δημοσίευσε εδώ το ekriti.gr.

Την ίδια ώρα, όπως λέει το ίδιο άτομο, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν επαφές προκειμένου να χτιστεί εικονοστάσι στο σημείο όπου χάθηκε η οικογένεια ενώ σε συνεννόηση με την αρμόδια υπηρεσία θα αποφασιστεί το ακριβές σημείο που θα χτιστεί ώστε να μην ενοχλεί.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024