Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινεί ο πατέρας του 29χρονου που πνίγηκε στην Κρήτη: Παλεύω για να μεγαλώσω την εγγονή μου

Συγκινεί ο πατέρας του 29χρονου που πνίγηκε στην Κρήτη: Παλεύω για να μεγαλώσω την εγγονή μου

Ο κ. Γιαννακάκης σημείωσε ότι «όση δύναμη μας έχει απομείνει θα τη ρίξουμε στο παιδί, σαν να αρχίζουμε τη ζωή μας από την αρχή»

Συγκινεί ο Μανώλης Γιαννακάκης, πατέρας του 29χρονου που πνίγηκε στον Γεροπόταμο καθώς μετά την προσωρινή επιμέλεια της εγγονή του που έλαβε τόνισε πως   «είμαι παππούς και πατέρας μαζί, για να μεγαλώσουμε το μικρό όσο μπορούμε».

Ο κ. Γιαννακάκης σημείωσε μιλώντας στο Star ότι «όση δύναμη μας έχει απομείνει θα τη ρίξουμε στο παιδί, σαν να αρχίζουμε τη ζωή μας από την αρχή».
Δεν μπορώ να το περιγράψω, υπογραμμίζει. «Από τριών μηνών είχε ιδιαίτερη αδυναμία σε εμένα. Πήγαινα καμιά φορά στο σπίτι και μου έλεγε η νύφη μου δεν θέλω να στο φέρω να το δεις γιατί δεν θα κοιμάται μετά. Από τις φωτογραφίες θα μάθει για τους γονείς της, από τι άλλο; Δεν έζησε τίποτα. Μου δίνει και η μικρή μια ώθηση και παλεύω, σφίγγομαι μέσα μου για τη μικρή, αλλά δεν παύει να έχασα το παιδί μου, τώρα τη δύναμη που τη βρίσκω, δεν ξέρω» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ούτε σήμανση υπήρχε να πει ότι είχε ποτάμι εκεί, ταμπέλες, ούτε τίποτα. Ούτε φωτισμός. Τα παιδιά πήγαν κατευθείαν στο θάνατο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024