Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος μέχρι το τέλος του κόσμου

Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος μέχρι το τέλος του κόσμου

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μία από τις γοητευτικότερες παρουσίες της ελληνικής showbiz , η οποία μαζί τον αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, έχουν καταφέρει να χτίσουν την δική τους επιτυχημένη και παραμυθένια ζωή...

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μία από τις γοητευτικότερες παρουσίες της ελληνικής showbiz, η οποία μαζί τον αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, έχουν καταφέρει να χτίσουν την δική τους επιτυχημένη και παραμυθένια ζωή.

Το επαγγελματικό ταξίδι που έγινε μια ζωή

Η Υβόννη Μπόσνιακ γεννήθηκε στην Γερμάνια από πατέρα Κροάτη και μητέρα Γαλλίδα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, ξεκίνησε να ταξιδεύει στον κόσμο κι ένας από τους προορισμούς της έμελλε να είναι και η Ελλάδα. Η ίδια έφτασε στη χώρα μας για επαγγελματικούς λόγους και οι δύο εβδομάδες που είχε προγραμματίσει να μείνει εδώ, έγιναν μια ζωή… Ένα πετυχημένο brand, το οποίο φέρει το όνομα της και λατρεύουν οι fashionistas, είναι το προσωπικό της στοίχημα. Ένα στοίχημα που κέρδισε και έφτασε να φιλοξενείται μέχρι τις σελίδες της Αγγλικής Vogue. Στο τεύχος Απριλίου, η Υβόννη Μπόσνιακ συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα ανερχόμενα Fashion brands στην Ευρώπη.

View this post on Instagram

19 years old ! #wheniusedtobeamodel #tbt

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on

«Ήταν να κάτσω δυο εβδομάδες και τελικά πέρασαν εννέα χρόνια. Ήταν για μένα πολύ καλή δουλειά, τότε είχα και μια άλλη σχέση εδώ, αλλά μου άρεσε εδώ από την πρώτη στιγμή», είχε δηλώσει η ίδια σε τηλεοπτικής συνέντευξη, μιλώντας στην αγαπημένη της σήμερα φίλη και κουμπάρα Μαρία Μπεκατώρου.

Η γνωριμία και ο έρωτας με τον Αντώνη Ρέμο

Μιλώντας για τον Αντώνη Ρέμο και την γνωριμία τους που έγινε σχέση ζωής, η Υβόννη Μπόσνιακ έχει δηλώσει : «Ο Αντώνης είναι το σπίτι μου. Στην αρχή μιλούσαμε γερμανικά, επειδή ο Αντώνης μεγάλωσε στη Γερμανία. Και αγγλικά μιλούσαμε, όλα μαζί. Τον γνώρισα και τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο. Με κατάλαβε χωρίς λόγια. Αυτό ήταν πολύ όμορφο και σπάνιο. Μετά τον ερωτεύτηκα, έγινε απότομα. Τον αγαπούσα πολύ σαν άνθρωπο και μετά από δύο μήνες είπα “έμπλεξα”. Έχει και πολύ χιούμορ…».

Η ίδια, αναφερόμενη στην εποχή της δημοσιοποίησης της σχέσης της με τον Αντώνη Ρέμο, έχει υπογραμμίσει ότι πάντα εκείνος βρισκόταν στον πλευρό της και ότι ο ένας στήριξε τον άλλο, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

View this post on Instagram

♥️ #loveofmylife #iphotographpeopleilove

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on

Η οικογενειακή ευτυχία

Στις 14 Φεβρουαρίου 2015 η Υβόννη Μπόσνιακ, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον Αντώνη Ρέμο. «Το ανακοίνωσα στα γενέθλιά του. Ήρθε στο σπίτι και έγραψα πάνω στην κοιλιά μου “Χρόνια πολλά μπαμπά”. Από εκεί και πέρα ήταν απίστευτη η στιγμή» έχει δηλώσει η Υβόννη Μπόσνιακ, περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε στον Αντώνη Ρέμο την εγκυμοσύνη της.

Με τον ίδιο ρομαντικό τρόπο, η Υβόννη Μπόσνιακ, έχει περιγάψει και την εμπειρία της γέννησης της κόρης τους: «Τη στιγμή που βγήκε το παιδί και κοίταξα τον Αντώνη, τότε ένιωσα ότι έχει καταλάβει αυτό που έγινε. Ήταν μέσα στον τοκετό. Η εμπειρία αυτή δεν είναι κάτι που μπορείς να περιγράψεις με λόγια. Ο Αντώνης ήταν κάθε στιγμή δίπλα μου και αυτό για μένα ήταν πολύ σημαντικό, επειδή για έναν άντρα δεν είναι εύκολο πιστεύω. Τη στιγμή που βγήκε το παιδί εγώ πίστευα ότι ο γιατρός μου έβαλε κάποια ναρκωτικά στο αίμα μου, γιατί νιώθεις πραγματικά μια ευτυχία που δεν είχα νιώσει ποτέ. Και αυτή η ευτυχία μεγαλώνει κάθε μέρα και είναι πραγματικά υπέροχο».

Ο παραμυθένιος γάμος

Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια ευτυχισμένου κοινού βίου και τη γέννηση της κόρης τους Ελένης, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ενώθηκαν, τον Αύγουστο του 2018 και με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μια παραμυθένια τελετή γάμου που σφράγισε την κοινή ευτυχισμένη τους ζωή.

View this post on Instagram

Ever thine … Ever mine …Ever ours

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024