Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Μπορεί η ΑΕΚ να έχει μείνει πολύ πίσω στην μάχη της κορυφής από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αλλά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό παραμένει… ντέρμπι. Και σε αυτό τον ρυθμό κινούνται όλοι στην Ένωση για το σαββατιάτικο ματς (9/3, 19:30).
Όσο πλησιάζει η μέρα του αγώνα του ΟΑΚΑ, ο κόσμος της ΑΕΚ φαίνεται ότι αρχίζει και… ζεσταίνεται, καθώς η προπώληση των εισιτηρίων ανεβαίνει με σταθερό ρυθμό.
Οι πρώτες ημέρες κυκλοφορίας των εισιτηρίων κινήθηκαν σε πολύ χαμηλούς ρυθμούς, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται μια κινητικότητα, με αποτέλεσμα να έχουν φύγει 5.000. Αύριο, αναμένεται να υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση και όπως φαίνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο θα βρεθούν περίπου 20.000 ΑΕΚτζήδες για το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκός, στην τελευταία ευκαιρία της Ενωσης να πάρει ένα μεγάλο ματς φέτος.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!