Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πιτίνο : «Ο Παπαγιάννης μπορεί να είναι μεταξύ των κορυφαίων»

Πιτίνο : «Ο Παπαγιάννης μπορεί να είναι μεταξύ των κορυφαίων»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο θεωρεί ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης μπορεί να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Euroleague

Σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Euroleague (και μάλιστα εκτός έδρας) ο Γιώργος Παπαγιάννης αποτέλεσε σημείο αναφοράς για το Τριφύλλι.

Μετά μάλιστα το 67-91 επί της Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη ο Ρικ Πιτίνο τόνισε ότι ο νεαρός σέντερ μπορεί να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Euroleague.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο 66χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού :

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη: «Έχω ξεχωριστή σχέση μαζί του. Του είπα ότι μπορεί να είναι μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρωλίγκα. Θέλω να τον βλέπω να κάνει double-doubles. Το έκανε αυτό για εμάς με 14 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 κοψίματα».

Για το παιχνίδι με την Νταρουσάφακα: «Θέλαμε να έχουμε πολλά κλεψίματα. Ξέρουμε πως δεν είμαστε εξαιρετικοί σουτέρ. Βάζουμε την μπάλα μέσα, την βάζαμε όλο το βράδυ.

Είχαμε υψηλά ποσοστά και παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Βρήκαμε αιφνιδιασμούς. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για μια ομάδα μπάσκετ. Πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου».

Για την Τουρκία: «Είναι μια όμορφη χώρα. Είναι η δεύτερη φορά που βρίσκομαι εδώ, αλλά η πρώτη που έρχομαι στην ευρωπαϊκή πλευρά. Ήταν απολαυστικά. Αν εξαιρέσεις την κίνηση, όλα είναι ωραία. Νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου, στην Νέα Υόρκη, λόγω της κίνησης. Ο κόσμος είναι ωραίος εδώ».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024