Εκτός έμεινε ο τραυματίας Γιάνις Στρέλνιεκς – «Τελικός» το παιχνίδι με την Μπούντουτσνοστ για τους Ερυθρόλευκους, που μετρούν πέντε σερί ήττες στην Ευρωλίγκα.
Με 13 παίκτες θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για την Ποντγκόριτσα, όπου την Παρασκευή (8/3, 20:00) θα αντιμετωπίσει την Μπούντουτσνοστ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε όλους τους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του Βασίλη Σπανούλη, να βγάζουν το πλήρες πρόγραμμα της προπόνησης της Τετάρτης (6/3), πλην όμως του Γιάνις Στρέλνιεκς που έχει τεθεί εκτός με θλάση. Μετά από πέντε διαδοχικές ήττες, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν άλλη επιλογή… από τη νίκη απέναντι στην προτελευταία στο βαθμολογικό πίνακα, Μπούντουτσνοστ.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, εξαιτίας της οποίας από 4ος στη βαθμολογία της Euroleague κατρακύλησε στην 8η θέση (ουσιαστικά βρίσκεται στην 7η, ισόβαθμος με Μπασκόνια και Μπάγερν Μονάχου).
Ο Μπλατ, αποφάσισε, λοιπόν να πάρει μαζί του 13 παίκτες και θα κρίνει στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, ποιος θα μείνει εκτός δωδεκάδας.
Στις 27 Ιουνίου 2026, η Αθήνα θα γίνει το επίκεντρο της παγκόσμιας σκηνής των μαχητικών αθλημάτων, καθώς ο Floyd Mayweather και ο Iron Mike ZAMBIDIS θα αναμετρηθούν στο ίδιο ρινγκ, στο BATTLE OF THE LEGENDS.
Με τον Μάικλ Κάρικ στην άκρη του πάγκου της φαίνεται πως θα συνεχίσει και του χρόνου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρουν τα τελευταία αγγλικά ρεπορτάζ.
Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μονακό στο τέλος της σεζόν και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.