Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σγουρός: Έκθετη η κυβέρνηση για την τραγωδία στο Μάτι

Σγουρός: Έκθετη η κυβέρνηση για την τραγωδία στο Μάτι

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής καταλόγισε στην κυβέρνηση ανικανότητα να διαχειριστεί την κρίση, ενώ την κατηγόρησε και για τα ψέματα που αφορούσαν στις αιτίες της καταστροφής.

Για ανικανότητα διαχείρισης της κατάστασης που επικράτησε το καλοκαίρι στο Μάτι και κόστισε τη ζωή σε 100 ανθρώπους κατηγόρησε την κυβέρνηση ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

«Άλλο η παθογένεια η ιστορική του κράτους με τα προβλήματα δόμησης και αυθαιρεσίας και άλλο η διαχείριση της κρίσης» τόνισε ο κ. Σγουρός, συμπληρώνοντας πως η κυβέρνηση είναι «έκθετη» για την αμηχανία που εμφάνισε τις πρώτες στιγμές.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «ψέματα» τις αναφορές στα αίτια που προκάλεσαν την καταστροφή (περί σχεδίου εμπρησμού ή ακραίων καιρικών συνθηκών).

«Η πολιτική συνοχής και πρόληψης, πρέπει να χαρακτηρίζει τους διοικούντες πάνω από το πρόβλημα όταν αυτό εξελίσσεται», υπογράμμισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης σε συνέντευξη στο ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6.

Τέλος, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, υπογράμμισε για την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου ότι η παρουσία της στα τηλεοπτικά παράθυρα αποπνέει μια «θλιβερή εικόνα».

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «δείχνει σαν να βρίσκεται στο 2014, όταν ήταν ακόμη υποψήφια και κατήγγειλε τους πάντες» και σημειώνει ότι «με 5 χρόνια διοίκησης στην πλάτη της, δεν μπορεί να εμφανίζει την εικόνα, του ανθρώπου που κουνάει το δάκτυλο στους πάντες».

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024