
Θάνατος Νιγηριανού στο Α.Τ. Ομόνοιας: Το πόρισμα του ιατροδικαστή δείχνει εξαρτησιογόνες ουσίες
Ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 35χρονου Νιγηριανού στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, καθώς βγήκαν και οι τοξικολογικές εξετάσεις, που αναμένονταν απο τα εργαστήρια, προκειμένου να συμπληρωθεί η δικογραφία από την Ασφάλεια Αθηνών
Ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 35χρονου Νιγηριανού στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, καθώς βγήκαν και οι τοξικολογικές εξετάσεις, που αναμένονταν απο τα εργαστήρια, προκειμένου να συμπληρωθεί η δικογραφία από την Ασφάλεια Αθηνών.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο θάνατος του Νιγηριανού αποδίδεται σε «πρόσφατες ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών».
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην έκθεση του ιατροδικαστή, κατή την τοξικολογική έρευνα στα εργαστήρια βρέθηκαν τόσο στο αίμα όσο και στα ούρα ναρκωτικές ουσίες διαφόρων τύπων, καθώς και αλκοόλ.
Σημειώνεται ότι ο θάνατος του αλλοδαπού στο αστυνομικό τμήμα είχε ξεσηκώσει σάλο απο διάφορες οργανώσεις για το ενδεχόμενο αστυνομικής βίας, αλλά και για το γεγονός ότι δεν ειδοποιήθηκαν έγκαιρα οι οικείοι του.
Σε ό,τι αφορά την αιτία θανάτου, η ιτροδικαστική έκθεση φαίνεται ότι ξεκαθαρίζει το θέμα, ωστόσο όλος ο φάκελος θα αποσταλεί στον εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφανθεί.
Για τις ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν στο αίμα και στα ούρα του θανόντος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο να κατάπιε κάποια «σκονάκια» που είχε πάνω του, για να μη βρεθούν από τους αστυνομικούς κατά την ώρα της προσαγωγής του, καθώς το ίδιο είχε κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν, όταν, επίσης, τον είχαν προσαγάγει στο αστυνομικό τμήμα.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- «Επανάσταση των φλαμίνγκο»: Βίαιη καταστολή σε διαδηλώσεις ενάντια στο θέρετρο του Κούσνερ στην Αλβανία
- Φιλίπ Πεταίν: Στις προσταγές μιας ζηλόφθονης Μοίρας
- Δημιουργική λογιστική στις απελάσεις από το υπουργείο Μετανάστευσης
- Κουτσούμπας από Ασπρόπυργο: Μάτι, «Βιολάντα», Τέμπη, Ασπρόπυργος είναι όλα κρατικά και εργοδοτικά εγκλήματα
- Από γεωργικές εργασίες ξεκίνησε η φωτιά στο Δερβένι Θεσσαλονίκης – Συνελήφθη ένας άνδρας
- Τέμπη: Τριάμισι χρόνια μετά τα Τέμπη και το «αυτόματο φρένο» στα τρένα δεν λειτουργεί – Κυνική παραδοχή στη Βουλή


