Με ισχυρό σεισμό έμοιαζε το χτύπημα του ανέμου που αναστάτωσε το ταξίδι των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου «Norwegian Escape», το οποίο είχε αποπλεύσει από τη Νέα Υόρκη για το Ακρωτήριο Κανάβεραλ στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Οι άνεμοι έπνεαν με ένταση 12 μποφόρ (185 χιλιομέτρων/ώρα), με αποτέλεσμα να ταρακουνηθεί τόσο που το εσωτερικό του να μοιάζει βομβαρδισμένο!

«Αναφέρθηκαν πολλοί τραυματισμοί και οι επιβάτες και το πλήρωμα είναι στην άμεση προτεραιότητά μας. Δεν σημειώθηκε καμία ζημιά στο πλοίο, που παραμένει πλήρως λειτουργικό και συνεχίζει βάσει του αρχικού προγράμματος», ήταν η ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρίας μέσω Twitter.

Πολλοί επιβάτες όμως ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του κρουαζιερόπλοιου στο Instagram, προδίδοντας τι εκτυλίχθηκε μέσα στο πλοίο την ώρα που οι θυελλώδεις άνεμοι το ταρακουνούσαν σαν καρυδότσουφλο.

«Το πιο τρομακτικό πράγμα μόλις μας συνέβη, καρέκλες, τραπέζια, άνθρωποι «πετούσαν» από την μια μεριά του πλοίου στην άλλη», έγραψε ένας επιβάτης.

Ένας άλλος δήλωσε στη Daily Mail: «Άνθρωποι αιμορραγούσαν, άλλοι είχαν πάθει πανικό, άλλοι ούρλιαζαν». «Ήταν μια τρομακτική στιγμή, που όμως σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τι έχεις στη ζωή», συμπληρώνει.