
Τώρα και τραγουδίστρια η Μεγαλοοικονόμου
Η βουλευτής η οποία ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη φυγή της από την Ένωση Κεντρώων, τραγούδησε on camera τους στίχους που έγραψε για τον πρωθυπουργό
Μετά τους στίχους που έγραψε για τον «γοητευτικό πρωθυπουργό» όπως τον χαρακτήρισε η ίδια, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έκανε ένα βήμα παραπάνω καθώς αποφάσισε να ερμηνεύσει το τετράστιχο προς τιμήν του Αλέξη Τσίπρα.
Η βουλευτής η οποία ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη φυγή της από την Ένωση Κεντρώων, τραγούδησε on camera τους στίχους που έγραψε για τον πρωθυπουργό. «Σε λένε Αλέξη και είσαι ηγέτης. Η κάθε σου λέξη, ομόνοια και καταπέλτης» τραγούδησε η κ. Μεγαλοοικονόμου έξω από τη Βουλή αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους.
Απτόητη για το τι λέει ο κόσμος, δήλωσε μάλιστα πως «μπορεί άλλοι να με κατηγορήσουν, άλλοι να καταλάβουν ότι με εκφράζει».
- Αθηνών – Λαμίας: Καραμπόλα 7 οχημάτων στο ύψος της εξόδου για Λυκόβρυση
- Έμπολα: Στη Γερμανία ο Αμερικανός γιατρός που προσβλήθηκε στον Κονγκό, αφότου χειρούργησε ασθενή
- Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και… τώρα ΟΑΚΑ! (vid)
- Σακελλαρίδης για Γεωργιάδη: Για να έρθει κάποιος σε δύσκολη θέση, πρέπει να έχει «σπονδυλική στήλη»
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών – Σχέδιο δράσης υπό συνθήκες παγκόσμιας αβεβαιότητας
- Ιράν: Οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ξεκινήσουν έναν νέο πόλεμο


