Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν η Μαντόνα φιλούσε παθιασμένα τον Λουκ Πέρι

Όταν η Μαντόνα φιλούσε παθιασμένα τον Λουκ Πέρι

Πολύ πριν την εποχή των «viral» και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ένα φλογερό φιλί με πρωταγωνιστές την Μαντόνα και τον Λουκ Πέρι, συζητήθηκε όσο λίγα στην ιστορία της αμερικανικής showbiz

Πολύ πριν την εποχή των «viral» και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ένα φλογερό φιλί με πρωταγωνιστές την Μαντόνα και τον Λουκ Πέρι, συζητήθηκε όσο λίγα στην ιστορία της αμερικανικής showbiz.

Το 1992 Μαντόνα και Λουκ Πέρι, συναντήθηκαν επί σκηνής, προκαλώντας ντελίριο στους fans τους. Ο Λουκ Πέρι μεσουρανούσε τότε λόγω του ρόλου του ως «Ντίλαν» στη σειρά «Beverly Hills 90210», ενώ την ίδια χρονική περίοδο η Μαντόνα έκανε όλα όσα την καθιέρωσαν ως βασίλισσα της ποπ μουσικής τη δεκαετία του ’90.

Η συνάντηση των δύο αστέρων της εποχής, πραγματοποιήθηκε σε μία εκδήλωση βραβείων του αμερικανικού ιδρύματος έρευνας κατά του AIDS, στην εποχή που το στίγμα του AIDS είναι ακόμη τεράστιο, καθώς θεωρούταν η «μάστιγα του αιώνα» και μία σύγχρονη «πανούκλα». Τόσο η Μαντόνα όσο και ο Λουν Πέρι, ήταν από τότε ένθερμοι υποστηρικτές της LGBTQ κοινότητας που είχε στιγματιστεί ανεπανόρθωτα από τον φονικό ιό του AIDS.

Όταν λοιπόν ο Λουκ Πέρι κλήθηκε να της δώσει το «Bραβείο Θάρρους» για τη συνεισφορά της στην καταπολέμηση του AIDS, η Μαντόνα δεν έχασε την ευκαιρία να τον φιλήσει με πάθος στο στόμα.

Το παθιασμένο εκείνο φιλί είχε κάνει πάταγο στα ΜΜΕ με πλήθος δημοσιευμάτων να κάνουν λόγο για μια ερωτική σχέση μεταξύ Μαντόνα και Λουκ Πέρι, σχέση η οποία ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Υπενθυμίζεται ότι ο γόης των 90s, Λουκ Πέρι άφησε την τελευταία του πνοή στα 52 του χρόνια σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024