Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο περιστατικό με κάτοικο από το Μάτι να επιτίθεται σε δημοσιογράφο

Απίστευτο περιστατικό με κάτοικο από το Μάτι να επιτίθεται σε δημοσιογράφο

«Είναι γελοίο να ακούγονται τέτοια σχόλια. Δεν μπορώ να ακούω την κάθε μαλ… του κάθε δημοσιογράφου! Να μη σας πω που να την βάλει την απάντησή του ο κος Χατζηνικόλας! Άντε γαμ…», είπε για τον δημοσιογράφο του Documento

H οργή των κατοίκων στο Μάτι για τους  υπεύθυνους, ειδικά όμως για τη Ρένα Δούρου, δεν μπορεί να σταματήσει με τίποτε. Ακούγοντας για τις ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος, και βλέποντας την Περιφερειάρχη να βγαίνει στα κανάλια και να λέει ότι οι υπηρεσίες τα έκαναν όλα καλά κι ότι την διώκουν τα μέσα ενημέρωσης, είναι λογικό να εξοργίζονται ακόμη περισσότερο.

Kατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», ο δημοσιογράφος του Documento και του Bluesky Δημήτρης Χατζηνικόλας, σχολίασε πως η άναρχη δόμηση ήταν η κύρια αιτία που χάθηκαν τόσες ζωές στη φονική φωτιά του περασμένου Ιουλίου.

Σε επόμενη σύνδεση με κάτοικο του Ματιού η γυναίκα ήταν οργισμένη με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος: «Ο κος Χατζηνικόλας είναι στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν να δείχνουν στεναχωρημένοι, αλλά η χαρά δεν τους αφήνει. Ζητώ συγγνώμη που συμμετείχα σε μία συζήτηση που κατέληξε στο σχόλιο του κ. Χατζηνικόλα. Είναι γελοίο να ακούγονται τέτοια σχόλια. Δεν μπορώ να ακούω την κάθε μαλ… του κάθε δημοσιογράφου! Να μη σας πω που να την βάλει την απάντησή του ο κος Χατζηνικόλας! Άντε γαμ…»!

Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν σήμερα στον ANT1 εκτόξευσαν «βολές» κατά των υπευθύνων και της Ρένας Δούρου. «Ακούγοντας την κ. Δούρου θα ήθελα να της πω ότι εγώ εκείνη την ημέρα ήμουν εδώ και μπορώ να πω ότι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Προσπάθησα να υπερασπιστώ το σπίτι μου, να σώσω τους δικούς μας.

Παρόλα αυτά, κάθε πρωί ξυπνάω και αναρωτιέμαι τι δεν έκανα καλά» τόνισε η κ. Κατερίνα απαντώντας ουσιαστικά στην περιφερειάρχη Αττικής η οποία πριν από λίγες ώρες έσπευσε να δηλώσει ένα έπραξε το καθήκον της».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024