Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανομία και στα ΜΜΜ με περιστατικά βίας- Απολογία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ανομία και στα ΜΜΜ με περιστατικά βίας- Απολογία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Επιβάτες του Προαστιακού έγιναν μάρτυρες συμπλοκής αγνώστων μέσα στον συρμό του τρένου. Από την πλευρά της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζήτησε συγνώμη από τους επιβάτες για τη σημερινή ταλαιπωρία.

Ανασφάλεια νιώθουν οι πολίτες ακόμα και όταν επιβιβάζονται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Επιβάτες του Προαστιακού έγιναν μάρτυρες ενός έντονου περιστατικού, το οποίο έλαβε χώρα μέσα στον συρμό του τρένου. Από την πλευρά της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζήτησε συγνώμη από τους επιβάτες για τη σημερινή συμπλοκή διακινητών απαγορευμένων ουσιών, αλλά και για άλλα ανάλογα περιστατικά.

Τα άτομα που ενεπλάκησαν στο σημερινό περιστατικό είχαν επιβιβαστεί στον Προαστιακό από τον σταθμό των Μεγάρων. Μετά  από την παρέμβαση του προσωπικού της αμαξοστοιχίας, οι δράστες αποβιβάστηκαν στον σταθμό Άνω Λιόσια δημιουργώντας ωστόσο την αναμενόμενη αναστάτωση στους επιβάτες. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε σχετική ανακοίνωσή της υπογραμμίζει ότι «έχει πολλές φορές ζητήσει την παρέμβαση και αρωγή της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξάλειψη παρόμοιων περιστατικών, με πιο πρόσφατη αυτή πριν από δύο εβδομάδων, δεδομένου ότι οι εταιρείες security – τις οποίες χρησιμοποίησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ- νομικά δεν έχουν δυνατότητα παρέμβασης».

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σημείωσε επίσης έλαβε τη δέσμευση την Ελληνικής Αστυνομίας ότι θα προχωρήσει σε επιχειρήσεις για την επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους επιβάτες και δυσφημούν την εταιρεία. «Σε κάθε περίπτωση, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες που έγιναν ή γίνονται μάρτυρες τέτοιων δυσάρεστων περιστατικών και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να προβαίνει σε κάθε νόμιμη ενέργεια που συνδράμει στην εξάλειψή τους», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024