Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Plug-in υβριδική ισχύς για τα Jeep Renegade και Compass

Plug-in υβριδική ισχύς για τα Jeep Renegade και Compass

Η αμερικανοτραφής φίρμα δίνει από τη Γενεύη, μια γεύση από τις plug-in υβριδικές εκδόσεις οι οποίες θα προστεθούν στην γκάμα των Compass και Renegade σύντομα.

Την πρόθεση της για την προσθήκη plug-in υβριδικών εκδόσεων στην γκάμα των Renegade και Compass αποκαλύπτει η Jeep από την έκθεση της Γενεύης, παρουσιάζοντας δύο αντίστοιχες εκδόσεις για τις οποίες εκκρεμούν μεν οι εγκρίσεις τύπου, ωστόσο δίνουν μια σαφή εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αναλυτικότερα, αμφότερες οι plug-in υβριδικές εκδόσεις, των Compass και Renegade, επωφελούνται από το συνδυασμό του turbo κινητήρα βενζίνης 1,3 λίτρων του ομίλου FCA με ηλεκτρικό μοτέρ προσφέροντας συνδυαστική ισχύ 240 και 190 ίππων αντίστοιχα, ενώ κάθε κινητήρας αναλαμβάνει να κινεί και από έναν άξονα σε μια διάταξη που δεν στερεί την συνώνυμη με την Jeep τετρακίνηση από τις δύο εκδόσεις.

Σε επίπεδο επιδόσεων, η Plug-in υβριδική έκδοση του Renegade υπόσχεται επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου επτά δευτερόλεπτα ενώ αντίστοιχος αναμένεται να είναι και ο χρόνος του Compass, αν και για αμφότερα τα μεγέθη εκκρεμεί η επίσημη διαδικασία έγκρισης τύπου.

Το plug-in υβριδικό σύνολο συμπληρώνουν μπαταρίες οι οποίες και στις δύο περιπτώσεις εξασφαλίζουν ηλεκτρική αυτονομία 50 χλμ. ενώ αμφότερα τα μοντέλα υπόσχονται μέγιστη ταχύτητα 130 χλμ./ώρα κατά την ηλεκτρική λειτουργία.

Παράλληλα, όπως σημειώνει η Jeep, οι δύο νέες αυτές εκδόσεις θα διαθέτουν και αναλόγως με τον plug-in υβριδικό τους χαρακτήρα, προσαρμοσμένα πίνακα οργάνων και infotainment όπου θα εμφανίζονται ενδείξεις που άπτονται της λειτουργίας του υβριδικού συνόλου.

Επιπλέον, όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει η Jeep, εκτός από τα προφανή οφέλη σε επίπεδο εξοικονόμησης καυσίμου, οι δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις θα προσφέρουν υψηλότερη απόκριση κινητήρα που θα έχει απτή αποτύπωση στα μεγέθη επιδόσεων, ενώ θα είναι και ικανότερα χάρη στην άμεση διαθεσιμότητα της ροπής του ηλεκτρικού μοτέρ.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024