Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
CEV Cup : Για την υπέρβαση κόντρα στην Τρεντίνο ο Ολυμπιακός

CEV Cup : Για την υπέρβαση κόντρα στην Τρεντίνο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Ιταλία την Τρεντίνο (21:30, Cosmote Sport 6) και ψάχνει την υπέρβαση για να προκριθεί στον τελικό του CEV Cup, μετά την ήττα με 3-0 στον πρώτο αγώνα

Την Τρεντίνο αντιμετωπίζει σήμερα (5/3, 21:30, Cosmote Sport 6) ο Ολυμπιακός στην έδρα της, στη ρεβάνς του πρώτου ημιτελικού που είχε διεξαχθεί στο «Μελίνα Μερκούρη».

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται στην Ιταλία από σήμερα (4/3) το μεσημέρι, γνωρίζοντας ότι έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή. Η ήττα με 0-3 στο Ρέντη, σε συνδυασμό με τη δυναμικότητα του αντίπαλου, καθιστούν «βουνό» την προσπάθεια της πειραϊκής ομάδας, που διεκδικεί πρόκριση σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του. Την αποστολή αποτελούν οι, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ και Γιώργος Παπαλεξίου.

Ο Ισπανός τεχνικός του πρωταθλητή Ελλάδας, δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης: «Στο πρώτο παιχνίδι αντιμετωπίσαμε την Τρεντίνο που αγωνίστηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο στην επίθεση και έδειξε γιατί είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια. Στον επαναληπτικό θα προσπαθήσουμε καλύτερα και πιο συγκεντρωμένα στο δικό μας κομμάτι, θα χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι για να αποδείξουμε πράγματα και όπως πάντα θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024