Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πολάκης βιάζεται να λήξει το θέμα με το αεροσκάφος της Βενεζουέλας

Ο Πολάκης βιάζεται να λήξει το θέμα με το αεροσκάφος της Βενεζουέλας

Ακολουθώντας τις αρχικές ανακοινώσεις του Μεγάρου Μαξίμου που έβλεπε θεωρίες συνωμοσίας και... Σώρρα, παρομοίωσε τους βουλευτές αντιπολίτευσης με τον γνωστό συγγραφέα κατασκοπευτικών μυθιστορημάτων, Ζεράρ Ντε Βιλίε

Τη μπάλα στην εξέδρα, χωρίς ουσιαστικές απαντήσεις, επιχείρησε να πετάξει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σχετικά με την άφιξη στο «Ελ. Βενιζέλος» και την τετράωρη παραμονή του ΥΠΕΞ της Βενεζουέλας στην Ελλάδα.

Ακολουθώντας τις αρχικές ανακοινώσεις του Μεγάρου Μαξίμου που έβλεπε θεωρίες συνωμοσίας και… Σώρρα, παρομοίωσε τους βουλευτές αντιπολίτευσης με τον γνωστό συγγραφέα κατασκοπευτικών μυθιστορημάτων, Ζεράρ Ντε Βιλίε.

«Θα σας αποδείξω πως κυβερνά η αριστερά γιατί είχατε μάθει στις μπάζες» είπε ο Π. Πολάκης απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση για να προσθέσει: «Να φύγουμε λίγο από τα αεροπλάνα και την Βενεζουέλα. Ζεραρ ντε Βιλιέ έχετε καταλήξει. Το ΣΚΑΙ μίλαγε για ομηρία Τσίπρα-Μαλδίβες».

Στην συνέχεια δε, επανήλθε στη γνωστή τακτική καταγγέλλοντας υποθέσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ. «Όταν κυβέρναγε η δεξιά επί Αβραμόπουλου δώσατε στο ΚΕΕΛΠΝΟ να παραγγέλνει τεστ με 80 ευρώ την ίδια ώρα που η Πολωνία τα αγόραζε με 11 ευρώ. Μετά κατεβήκατε στα 60 ευρώ για να το ρίξετε το 2014 στα 8 ευρώ» είπε, ενώ παρουσιάζοντας μια ρύθμιση για έναν διαγωνισμό κατέληξε στο συμπέρασμα: «Έτσι κυβερνά η Αριστερά»!

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024