Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nέες αιχμές Αποστολάκη για Τουρκία: «Έχουμε έναν δύσκολο γείτονα»

Nέες αιχμές Αποστολάκη για Τουρκία: «Έχουμε έναν δύσκολο γείτονα»

Για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα μόλις 3 ημερών ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης στηλιτεύει την προκλητικότητα και την παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο

Για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα μόλις 3 ημερών ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης στηλιτεύει την προκλητικότητα και την παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο. Στη συνάντηση που είχε στο «Πεντάγωνο» με την γερμανίδα ομόλογό του Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν ο Ευάγγελος Αποστολάκης αναφέρθηκε εκ νέου στις παραβιάσεις και τις παραβάσεις της γείτονος.

Όπως τόνισε άλλωστε και στη δήλωσή του μετά τη συνάντηση, στο τετ α τετ που είχε με τη γερμανίδα υπουργό, της επεσήμανε «ότι έχουμε ένα δύσκολο γείτονα» Και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για να ελαχιστοποιήσει τις εντάσεις. Η συνάντησή μου με τον Υπουργό Ακάρ, μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στην Άγκυρα, είναι απόδειξη της βούλησής μας να αποκλιμακώσουμε την τεταμένη ατμόσφαιρα και να αναδιατυπώσουμε μία θετική ημερήσια διάταξη, για να χτίσουμε μία σχέση βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό και την πιστή τήρηση του διεθνούς δικαίου».

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024