Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα Ακάρ: Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας σε Αιγαίο και Μεσόγειο

Μήνυμα Ακάρ: Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας σε Αιγαίο και Μεσόγειο

Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη ο οποίος προειδοποιούσε για κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος στο Αιγαίο λόγω της τουρκικής προκλητικότητας, ήρθε σήμερα ο τούρκος ομολόγος του Χουλουσί Ακάρ να δηλώσει για μία ακόμη φορά ότι η χώρα του θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα της στο Αιγαίο και την Μεσόγειο

Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη ο οποίος προειδοποιούσε για κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος στο Αιγαίο λόγω της τουρκικής προκλητικότητας, ήρθε σήμερα ο τούρκος ομολόγος του Χουλουσί Ακάρ να δηλώσει για μία ακόμη φορά ότι η χώρα του θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα της στο Αιγαίο και την Μεσόγειο.

Ο κ. Ακάρ κατά τη διάρκεια ελέγχου των συμμετεχόντων στη ναυτική άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα» υπογράμμισε ότι  «στο πλαίσιο της καλής γειτονίας και του διεθνούς δικαίου προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης και να φέρουμε το επίπεδο των σχέσεων μας με την γειτονική χώρα Ελλάδα σε καλύτερο επίπεδο».

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να επαναλάβει την πάγια θέση της Τουρκίας σημειώνοντας ότι  «βέβαια στο Αιγαίο, τη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα εργαζόμαστε ακατάπαυστα και χωρίς καμία έλλειψη προκειμένου να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του έθνους μας».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024