Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το δημοφιλέστερο προσαραγμένο πλοίο της Ευρώπης στην Πέγεια

Το δημοφιλέστερο προσαραγμένο πλοίο της Ευρώπης στην Πέγεια

Πρόκειται, ενδεχομένως, για το πιο... περιζήτητο προσαραγμένο πλοίο των ευρωπαϊκών θαλασσών.

Το περί ου ο λόγος «Edro ΙΙ», σημαίας Σιέρρα Λεόνε, που εδώ και χρόνια ξέμεινε στα αβαθή της Πέγειας, αποτελεί το πλέον περιζήτητο ντεκόρ για την τέλεση πολιτικών γάμων στην επαρχία Πάφου, ενδεχομένως και παγκύπρια.

Εχοντας δημιουργήσει πια ενιαίο και εντυπωσιακό σύνολο με μοναδικής φυσικής καλλονής περιοχή παρά τις Θαλασσινές Σπηλιές, το σκάφος αποτελεί ολοένα και αυξανόμενο σε ζήτηση προορισμό για τα ζευγάρια που φθάνουν στην Κύπρο από όλες τις χώρες της Ευρώπης, και όχι μόνο, για να τελέσουν τους πολιτικούς τους γάμους.

Βομβαρδίζουν με αιτήματα τέλεσης γάμων

Ατομα κυρίως από τη Βρετανία, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, «βομβαρδίζουν» τον Δήμο Πέγειας με αιτήματα τέλεσης των πολιτικών τους γάμων στο εν λόγω σημείο, για το 2019, συντείνοντας στο να μετατραπεί το πλοίο και η περιοχή της προσάραξης σε υπ’ αριθμόν ένα σκηνικό τέλεσης γάμων για την Πέγεια, μαζί με τη φημισμένη Βρύση των Πεγειώτισσων.

Οι αρμόδιοι στον Δήμο Πέγειας αναγνωρίζουν πως ο νέος χώρος διαθέτει πανοραμική θέα, που θεωρείται από τα κορυφαία σε ομορφιά τοπία της Κύπρου, γεγονός που συνέτεινε στην εμπορική αξιοποίησή του συνεπεία της προσάραξης του «Edro II».

Σκέφτονται την τουριστική αξιοποίηση

Επιβεβαίωσαν επίσης πως παρατηρείται μια ολοένα και αυξητική τάση τέλεσης πολιτικών γάμων από ζευγάρια που ζητούν το συγκεκριμένο ντεκόρ για την τέλεση των γάμων τους.

Η συνέχιση της ραγδαίας ζήτησης κατά το 2019, όπως καταγράφεται ήδη στις κρατήσεις από μελλόνυμφους του συγκεκριμένου χώρου, ωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», τη δημοτική Αρχή να αντιμετωπίσει το θέμα της περαιτέρω ανάδειξης του χώρου ως πρώτιστη προτεραιότητα της για τη διεθνή προβολή της περιοχής.

Πηγή: philenews

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024