Τα νέα τουρκικά drones θα αρχίσουν πτήσεις εντός του 2019
Το ΑΝΚΑ 2 εκτιμάται ότι θα πραγματοποιήσει την πρώτη του πτήση θα πραγματοποιήσει μέσα στο 2019
Επιτυχής ήταν η λειτουργία του κινητήρα του νέου τουρκικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους ANKA 2, σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού πρακτορείο Anadolu.
Το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος μπορεί, όπως αναφέρεται, να μεταφέρει πολύ μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο από το προηγούμενο μοντέλο που φτάνει έως και τα 700 κιλά, διαθέτει δύο κινητήρες και θα έχει τη δυνατότητα 24ωρης πτήσης σε ύψος 25 χιλιάδων ποδιών.
Το ΑΝΚΑ 2 εκτιμάται ότι θα πραγματοποιήσει την πρώτη του πτήση θα πραγματοποιήσει – σύμφωνα και με το Anadolu – μέσα στο 2019. Σημειώνει ότι κατασκευάστρια εταιρεία είναι η Τουρκική Αεροπορία και Βιομηχανία Διαστήματος (TUSAŞ), η οποία σημειώνει μεταξύ άλλων ότι το νέο drone κατασκευάστηκε με μικρό κόστος, με δεδομένο ότι αναπτύχθηκε πάνω στην ίδια πλατφόρμα με το προηγούμενο μοντέλο, απλά προστέθηκαν πιο εξελιγμένες δυνατότητες.
- «Άλμα» υπόσχεται πάλι ο Μητσοτάκης στην κατεστραμμένη και εγκαταλελειμμένη Θεσσαλία
- «Η αλληλεγγύη δεν εκκενώνεται» – Πορεία για τα Προσφυγικά
- Ευχάριστα νέα στην Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει ο Γκάβι μετά από 7 μήνες!
- Γυναίκα πέρασε έξι μήνες στη φυλακή λόγω λάθους της ΑΙ
- «Markos by Night»: Απόψε στις 22.00 σε πρώτη μετάδοση στο MEGA
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 20 Μαρτίου



