Κάραγκερ: «Ο Φαν Ντάικ είναι ο MVP της σεζόν»
Ο παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ τόνισε πως ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι ο κορυφαίος παίκτης των κόκκινων τη φετινή χρονιά, αλλά και γενικότερα του αγγλικού πρωταθλήματος.
Ο Τζέιμι Κάραγκερ υποστήριξε πως ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δικαιούται να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Ολλανδού στο ντέρμπι του Μέρσεσαϊντ κόντρα στην Έβερτον (0-0).
Η ισοπαλία μπορεί να έριξε την Λίβερπουλ από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (πρώτη είναι πλέον η Μάντσεστερ Σίτι), ωστόσο ο Φαν Ντάικ αναδείχθηκε παίκτης του αγώνα λόγω της εξαιρετικής του εμφάνισης που κράτησε το μηδέν στην άμυνα των κόκκινων. Αυτή ήταν η 17η φορά φέτος που η Λίβερπουλ δεν δέχθηκε γκολ.
«Η απόδοση του Φαν Ντάικ σήμερα ήταν απίστευτη» τόνισε στο «Sky Sports» ο Κάραγκερ και συνέχισε: «Νομίζω ότι πρέπει να πάρει το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς. Ισως είναι πολύ νωρίς για να λέω κάτι τέτοιο, αλλά εάν δεν έπαιζε σήμερα, νομίζω ότι η Εβερτον θα κέρδιζε το ματς».
«Φαίνεται σαν να παίζει αντίπαλος με παιδιά. Αντιμετωπίζει μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης και τα κάνει όλα να φαίνονται τόσο εύκολα» κατέληξε ο παλιός αστέρας της ομάδας.
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442