Άρης: Με Ολυμπιακό εκτίει ο Ντιγκινί
Ο Γάλλος επιθετικός θα έχανε έτσι κι αλλιώς το ματς με τους ερυθρόλευκους καθότι τραυματίας.
Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Νικολά Ντιγκινί στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Γάλλος επιθετικός αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο 43ο λεπτό του αγώνα για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή Διαμαντόπουλο.
Ο Σάββας Παντελίδης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν ο Ντιγκινί να εκτίσει την ποινή του στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ματς που θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου (19:30).
Το θετικό σε αυτή την περίπτωση είναι πως ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είναι τραυματίας και θα έμενε έτσι κι αλλιώς εκτός αποστολής. Συγκεκριμένα υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 ημέρες.
Πλέον το ιατρικό τιμ κάνει αγώνα δρόμου ώστε ο Ντιγκινί να προλάβει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα (18/3) που ακολουθεί, διαφορετικά θα είναι έτοιμος κόντρα στον ΟΦΗ (31/1), καθώς μεσολαβεί και η διακοπή του πρωταθλήματος.
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442