Συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας των σοσιαλδημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ούντο Μπούλμαν είχε το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα ο Γιώργος Παπανδρέου, λίγες μόνο ώρες πριν την εκδήλωση την οποία συνδιοργανώνουν η Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το Ελληνικό Γραφείο του Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) της Λούκα Κατσέλη και το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής (ΙΝΕΡΠΟΣΤ), με κεντρικό ομιλητή τον Ούντο Μπούλμαν.

Όπως έγραψε το στέλεχος των Γερμανών σοσιαλδημοκρατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Ήμουν πολύ ευτυχής @g_papandreou να συναντηθώ σήμερα στην Αθήνα. Ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός υποστηρίζει τη δέσμευσή μας στην ελευθερία, τη δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη-στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό και ο Αλέξης Τσίπρας. Για το Κίνημα Αλλαγής η συγκεκριμένη εκδήλωση θεωρείται ως ένα ακόμα μέσο που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να προωθήσει την πολιτική του ανοίγματος στην κεντροαριστερά, κάτι που το ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζει ως μια ωμή προσπάθεια προσεταιρισμού των ψηφοφόρων του. Στην εκδήλωση δεν θα παραστεί ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε πρόσφατα: «ότι αυτοί που μας έλεγαν γερμανοτσολιάδες, τώρα μας βλέπουν σαν πολύφερνες νύφες».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in. gr