Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κέιτ Μίντλετον αποκαλύπτει πώς είναι να είσαι πριγκίπισσα

Η Κέιτ Μίντλετον αποκαλύπτει πώς είναι να είσαι πριγκίπισσα

Μια θαυμάστρια ρώτησε την Κέιτ Μίντλετον πώς είναι να είναι πριγκίπισσα και η ίδια δε δίστασε να της απαντήσει πολύ ευγενικά

Κατά τη διάρκεια διήμερης επίσκεψης που πραγματοποίησαν πριν από λίγες ημέρες ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον στην Βόρεια Ιρλανδία, η δούκισσα του Κέμπριτζ αποκάλυψε τι σημαίνει για εκείνη να είναι πριγκίπισσα.

Στην βασιλική επίσκεψη του ζευγαριού στην Βόρεια Ιρλανδία, η Κέιτ Μίντλετον πέρασε χρόνο μιλώντας με τους θαυμαστές που είχαν συγκεντρωθεί για να την γνωρίσουν από κοντά.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο των The Times, την την Βαλεντίν Λόου, μια θαυμάστρια ρώτησε την Κέιτ Μίντλετον πώς είναι να είναι πριγκίπισσα και η ίδια δε δίστασε να της απαντήσει πολύ ευγενικά.

Συγκεκριμένα η Λόου έγραψε στο Twitter: «Εδώ η Κέιτ λέει στην Χάνα τι της αρέσει στο να είναι πριγκίπισσα» Η Λόου αποκάλυψε πως μίλησε με την Χάνα Ρίτσι συγκεκριμένα, μόλις έμαθε πως η μαθήτρια έγραφε μια βιογραφία γι’ αυτήν.

Στο βίντεο, η Κέιτ εξηγεί πως λατρεύει «το να γνωρίζω ιδιαίτερα παιδάκια όπως εσύ. Το να γνωρίζω πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, είναι πραγματικά, πολύ σπουδαίο. Μου αρέσει να εργάζομαι με νέους ανθρώπους. Όλοι είναι τόσο γενναίοι και δυνατοί σε μερικές θέσεις. Χάρηκα που σε γνώρισα» είπε η Κέιτ κλείνοντας την απάντησή της με την φράση «Καλή επιτυχία με την βιογραφία σου» και της χάιδεψε τον ώμο.

Κατά την διάρκεια του ίδιου ταξιδιού, η Κέιτ Μίντλετον, ρωτήθηκε αν σκέφτεται για τέταρτο παιδί, όταν εξέφρασε την αγάπη της για τα μωρά, γνωρίζοντας ένα πολύ μικρό θαυμαστή της. Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Κέιτ Μίντλετον απάντησε: «Νομίζω ότι ο Γουίλιαμ θα ανησυχούσε λίγο».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024