Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «ραντεβού» Τσίπρα με τη Σκάρλετ Γιόχανσον και τα... πλεονάσματα

Το «ραντεβού» Τσίπρα με τη Σκάρλετ Γιόχανσον και τα… πλεονάσματα

Η έξοδος από τα μνημόνια, η σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και η... Σκάρλετ Γιόχανσον είχαν την τιμητική τους στην ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Η έξοδος από τα μνημόνια, η σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και η… Σκάρλετ Γιόχανσον είχαν την τιμητική τους στην ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Πώς συνδέονται όλα αυτά;

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του αναφερόμενος στην προαναγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη πως όταν γίνει πρωθυπουργός, θα επιχειρήσει να επαναδιαπραγματευτεί το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων (3,5%) αναφέρθηκε στην ατάκα του Ευκλείδη Τσακαλώτο: «και εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον».

Εξαπολύοντας επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρόθεση επαναδιαπραγμάτευσης, ο πρωθυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ, δεν ξέρω βέβαια αν ο Ευκλείδης συμφωνεί, διότι θεωρεί ότι του είναι δύσκολο να κλείσει ραντεβού με τη Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά εγώ που είμαι πιο φιλόδοξος από τον Ευκλείδη ότι μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της, είμαι εδώ και λέω αύριο το πρωί! Αφού λοιπόν η αντιπολίτευση που υπέγραψε 4,5% ξαφνικά έχει μεγάλο πόνο για τα πλεονάσματα, να συμφωνήσουμε μαζί μια κοινή θέση απέναντι στους εταίρους και δανειστές μας για την ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης για περαιτέρω μείωση. Αρκεί όμως να συμφωνήσουμε και από κοινού τι θα το κάνουμε το δημοσιονομικό περιθώριο που θα δημιουργηθεί».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024