Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίντι Κρόφορντ : Αναρωτιέμαι γιατί δεν κυκλοφορούσα γυμνή συνέχεια;

Σίντι Κρόφορντ : Αναρωτιέμαι γιατί δεν κυκλοφορούσα γυμνή συνέχεια;

Ένα εξαιρετικό κορμί συνεχίζει να διατηρεί ακόμα και σήμερα που έχει φτάσει τα 53, η Σίντι Κρόφορντ το σούπερ μόντελ της δεκαετίας του '90 και δεν διστάζει να φωτογραφηθεί γυμνή

Ένα εξαιρετικό κορμί συνεχίζει να διατηρεί ακόμα και σήμερα που έχει φτάσει τα 53, η Σίντι Κρόφορντ το σούπερ μόντελ της δεκαετίας του ’90 και δεν διστάζει να φωτογραφηθεί γυμνή.

«Κοιτάζω μερικά από τα παλιά μου εξώφυλλα στο Playboy και σκέφτομαι: Γιατί δεν κυκλοφορούσα γυμνή συνέχεια; Δεν θα ξαναγίνω νέα. Γι’ αυτό και θέλω να γιορτάσω αυτό που είμαι σήμερα», ανάφερε χαρακτηριστικά για την τελευταία της δουλειά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σ. Κρόφορντ έκανε μεγάλη φωτογράφιση και συνέντευξη για το περιοδικό Net-a-porter ενώ πρόσφατα φωτογραφήθηκε γυμνή για το νέο βιβλίο του διάσημου φωτογράφου Ράσελ Τζέμις, με τίτλο «Angels».

«Μέρος της απόφασης που με οδήγησε να το κάνω αυτό ήταν ότι σκέφτηκα: ‘Σε ποια ηλικία το να ποζάρεις γυμνή δεν είναι πλέον όμορφο; Υπάρχει ημερομηνία λήξης για εμάς;» ανέφερε χαρακτηριστικά δήλωσε στο PorterEdit. «Δεν φαίνομαι το ίδιο όπως στα 20, τα 30 ή ακόμα και τα 40. Αν φροντίζουμε όμως τον εαυτό μας, γιατί όχι;» πρόσθεσε.

«Τριγυρνάω στην παραλία με στρινγκ; Όχι. Αλλά υπάρχει ένα μέρος όπου θέλω να αισθάνομαι όμορφα όταν είμαι γυμνή, στην ιδιωτική μου ζωή, με τον σύζυγό του (Ράντε Γκέρμπερ)», λέει ακόμα η Κρόφορντ, που είναι και μητέρα της Κάια Γκέρμπερ, ενός επίσης σούπερ μόντελ.

View this post on Instagram

@portermagazine #THEEDIT

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024