Δύο στα δύο για την Ελλάδα στο επί κοντώ, καθώς προκρίθηκαν στον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης οι Εμμανουήλ Καραλής και Κώστας Φιλιππίδης.
Ο Καραλής ολοκλήρωσε τον αγώνα χωρίς χαμένη προσπάθεια και μοιράστηκε την πρώτη θέση του προκριματικού με τον Πιοτρ Λίσεκ. Ξεκίνησε τις προσπάθειες του στα 5,50 μ. και συνέχισε στα 5,60 μ. και 5,70 μ. και πλέον θα προσπαθήσει στον τελικό του Σαββάτου 2/3 να προσεγγίσει το ατομικό του ρεκόρ (5,80μ.), το οποίο είναι ικανό να του δώσει θέση ακόμη και στο βάθρο των νικητών.
Στον τελικό του επί κοντώ θα δώσει το παρών γα μια ακόμη φορά στην καριέρα του ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης του 2017 έχει μια ενόχληση στο γόνατο, ωστόσο θα διεκδικήσει με τη σειρά του ένα μετάλλιο. Στον προκριματικό είχε καλύτερο άλμα στα 5,60 μ. και μαζί με τον Πάβελ Βογιεκόβσκι συμπλήρωσαν την ομάδα των εννέα αθλητών, που προκρίθηκαν στον τελικό. Ξεπέρασε τα 5,35 μ., 5,50 μ. και 5,60 μ. με την πρώτη και έκανε δύο άκυρα στα 5,70 μέτρα. Σε εκείνο το σημείο οι κριτές αποφάσισαν να διακόψουν τον αγώνα και να προκρίνουν εννέα άλτες στον τελικό, αφού μόνο ο Φιλιππίδης και ο Βογιεκόβσκι είχαν περάσει τα 5,60 μέτρα.
Ο γκαρντ της Παρί Ναντίρ Χίφι στην πρόβλεψή του για για το ποιες ομάδες που θα καταφέρουν να προκριθούν στο Final Four, αφήνει εκτός τους δύο «αιωνίους» του ελληνικού μπάσκετ.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ για την 34η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι πέμπτος στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Βγαίνει στο «σφυρί» για 60 εκατ. ευρώ