Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Όταν η Lady Gaga φωτογραφιζόταν ολόγυμνη στην Αθήνα

Όταν η Lady Gaga φωτογραφιζόταν ολόγυμνη στην Αθήνα

Η σταρ είχε επιλέξει να διαμείνει στην Προεδρική (ούτε καν στην junior) σουίτα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεττανία»

Η Lady Gaga, η οποία εμφανίστηκε (σε καλύτερη κατάσταση όσον αφορά το στυλιστικό της look, καθώς το χτένισμα τύπου βαμπ έκρυβε κάπως την μεγάλη της μύτη), σε τηλεοπτική εκπομπή Αμερικανικού δικτύου, για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, διέψευσε «ερωτική σχέση» με τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Η διάσημη ντίβα της διεθνούς μουσικής σκηνής, υποστήριξε ότι τα social media είναι η τουαλέτα του διαδικτύου. Εγώ θα σταθώ στο ταξίδι της Lady Gaga λίγα χρόνια πριν στην Αθήνα, με αφορμή συναυλία της στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η σταρ είχε επιλέξει να διαμείνει στην Προεδρική (ούτε καν στην junior) σουίτα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεττανία».

 Στο άρμα με στέμμα Έλληνα designer

Η τραγουδίστρια και τώρα ηθοποιός (όντως πολύ καλή στην ταινία “A star is born”, στο πλευρό του Μπράντλεϊ), αμέσως μόλις έφθασε στην ιστορική μονάδα φιλοξενίας, «πέταξε» τα ρούχα της, ξάπλωσε σε ένα χρυσό, σκαλιστό ανάκλιντρο και έτσι όπως ήταν ολόγυμνη, ανέβασε φωτογραφίες στο instagram. Λίγο πριν την συναυλία της στο Ολυμπιακό Στάδιο, εμφανίστηκε στο lobby του ξενοδοχείου σε…άρμα το οποίο κρατούσαν στιβαροί νεαροί άνδρες. Στα πλατινέ μαλλιά της υπήρχε ογκώδες, άκρως εντυπωσιακό στέμμα, το οποίο έφερε την υπογραφή του Έλληνα ταλαντούχου designer Περικλή Κονδυλάτου. Ο designer κοσμημάτων και αξεσουάρ συνεργάζεται αρκετά συχνά με την big star…

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας – Με μυαλό και ψυχή για να γράψουμε ιστορία»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα - Ιμπόρα: «Πρέπει να έχουμε δίψα, όρεξη, φιλοδοξία. Αυτά είναι τα όπλα μας».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024