O Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 23η αγωνιστική της Euroleague και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση τονίζοντας ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα για να επιστρέψει στις νίκες στην διοργάνωση.
Παράλληλα, ο γκάρντ των ερυθρόλευκων σχολίασε το γεγονός για τι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σκοράρει πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Δείτε όσα ανέφερε ο Αμερικανός άσος στην Nova:
Αρχικά τόνισε: «Δεν έχουμε πίεση για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Είμαστε σε κατάσταση που πρέπει να κερδίσουμε και ξέρουμε πως να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις καταστάσεις»
-Για την δύναμη στην περιφερειακή γραμμή της ΤΣΣΚΑ: «Δεν είναι μόνο οι περιφερειακοί τους που μας απασχολούν. Πρέπει να παίξουμε ομαδική άμυνα για 40 λεπτά, προκειμένου να σταματήσουμε μια ομάδα με το ταλέντο της αντιπάλου μας».
-Για τους τραυματισμούς και μια νέα μεταγραφή: «Υπάρχει θέμα χημείας, όταν αλλάζουν πρόσωπα, όμως αυτό λύνεται μέσα από τα παιχνίδια. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει αύριο, πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε».
-Για την επιθετική αποτελεσματικότητα: «Υπάρχουν αρκετοί λόγοι, για τους οποίους δεν σκοράρουμε πολύ τον τελευταίο καιρό. Εννοείται πως θα πρέπει και στην άμυνα και στην επίθεση να είμαστε πολύ καλοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αύριο πρέπει να μπούμε από την αρχή για να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε, γνωρίζοντας τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια και προσπαθώντας να τα αποφύγουμε».
Ο 21χρονος επιθετικός, συμπαίκτης του Τζόλη στην Μπριζ, έχει μπει στο μεταγραφική στόχαστρο της ‘Αρσεναλ που έχει το προβάδισμα, όμως ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες
Πραγματοποιώντας εξαιρετικό 2ο ημίχρονο κι έχοντας 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, το Μαρούσι νίκησε στο Ιβανώφειο με 91-72 τον Ηρακλή, στο κι έκανε σημαντικό βήμα για την σωτηρία του.
«Άλμα» παραμονής για την Athens Kallithea μετά τη νίκη της με 2-0 στην Ηλιούπολη. Το αποτέλεσμα αυτό οριστικοποίησε μαθηματικά τον υποβιβασμό στη Γ΄ εθνική της Ηλιούπολης και των Χανίων...