Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σινεμά στα γρήγορα

Σινεμά στα γρήγορα

Τι να προσέξετε και τι όχι από τις νέες ταινίες στις αίθουσες

Μη Χάσετε

Δύση ηλίου (Sunset/Napszállta, Ουγγαρία/ Γαλλία, 2018). Δραματική του Λάζλο Νέμες

Με κεντρικό πρόσωπο μια αποφασιστική γυναίκα (Γιούλι Γιάκομπ) η οποία αναζητεί τις ρίζες της στη Βουδαπέστη του 1910, ο Ούγγρος σκηνοθέτης του «Γιου του Σαούλ», με αποστομωτική ακρίβεια, αναπλάθει μια ολόκληρη εποχή και συνθέτει ένα οπερατικό έπος – δαντέλα, κινητοποιούμενο σχεδόν ολοκληρωτικά από την παρουσία και κυρίως το βλέμμα αυτής της γυναίκας.

AΘHNA: MΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ – ΕΛΛΗ – ΔΑΝΑΟΣ – ΑΙΓΛΗ ΘΕΣ/ΚΗ: ΦΑΡΓΚΑΝΗ – ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

Ούτε κρύο ούτε ζέστη

Ζωή (Zoe, ΗΠΑ, 2018)

Αισθηματική φαντασίας του Ντρέικ Ντόρεμους. Παρότι  δεν πάσχει σε ευαισθησία, η «Ζωή» είναι μια μάλλον αμήχανη προσπάθεια συνδυασμού τεχνητής νοημοσύνης – έρωτα με κεντρικά πρόσωπα έναν ρομαντικό, χαμηλόφωνο επιστήμονα (Γιούαν Μακ Γκρέγκορ) που κατασκευάζει πατέντες για την ιδανική ερωτική σχέση και μια «συνθετική» συνάδελφό του (Λεά Σεντού) η οποία ενδεχομένως να του προσφέρει αυτό που προσπαθεί να πετύχει.

ΑΘΗΝΑ: ΕΜΠΑΣΣΥ NOVACINEMA ODEON – ΑΕΛΛΩ – NOVACINEMA ODEON ΜΑΡΟΥΣΙ – VILLAGE MALL – ODEON ΙΛΙΟΝ – ODEON STARCITY – ΝΑΝΑ – NOVACINEMA ODEON ΓΛΥΦΑΔΑ – VILLAGE ΦΑΛΗΡΟ – VILLAGE ΡΕΝΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ: ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – VILLAGE COSMOS

Αφήστε καλύτερα

Η δουλειά της (Ελλάδα, 2018). Δράμα του Νίκου Λαμπότ 

Υπαρξιακή αγωνία και μπόλικη ανία στην ιστορία μιας σύγχρονης, φοβισμένης γυναίκας, κοντά στα 40 (Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου) κακοπαντρεμένης και μητέρας δύο παιδιών, η οποία σε μια προσπάθεια να ξεφύγει κάπως από τον βάλτο γραπώνει την δουλειά της καθαρίστριας σε πολυκατάστημα που της προσφέρεται.

AΘHNΑ: ΑΝΔΟΡΑ – ΑΣΤΟΡ – ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΝΟΙΞΗ ΘΕΣ/ΚΗ:ΚΟΛΟΣΑΙΟΝ

Γενέθλια θανάτου 2

(Happy Death Day 2U, ΗΠΑ, 2019). Θρίλερ του Κρίστοφερ Λάνγκτον.Γυρισμένο αποκλειστικά για τους φαν των ταινιών φτηνού τρόμου, το θρίλερ (1/2) ακολουθεί τα βήματα του πρώτου (2017) στο οποίο μια κοπέλα (Τζέσικα Ροθ) ζει και ξαναζεί και ξαναζεί την ημέρα της δολοφονίας της.

ΑΘΗΝΑ: ODEON ESCAPE ΙΛΙΟΝ – ODEON STARCITY – ΟΛΑ ΤΑ VILLAGE – ΑΕΛΛΩ – ΑΝΟΙΞΗ – ΝΑΝΑ ΘΕΣ/ΚΗ:  CINEMA ONE – ODEON MAΚEΔONIA – ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – VILLAGE MED COSMOS

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024