Κούγιας: «Αποδέχομαι πρόταση εξαγοράς της ΑΕΛ από πρώην διεθνείς»
Μπασινάς Γκούμας, Κυργιάκος και Μόρας ενδέχεται να καταθέσουν πρόταση εξαγοράς των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας
Γραπτή δήλωση του Αλέξη Κούγια που αποκαλύπτει πιθανή πρόταση εξαγοράς των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από τους πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές Μπασινά, Γκούμα, Κυργιάκο και Μόρα φιλοξενεί η ιστοσελίδας της ομάδας.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.