Αποστάσεις από την συμπεριφορά και το ύφος του Παύλου Πολάκη πήρε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης. Μιλώντας στον ρ/σ Θέμα για όσα συνέβησαν πρόσφατα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο κ. Δανέλλης έκανε λόγο για παραδείγματα προς αποφυγή που όπως είπε δημιουργούν θέματα «συμβατότητας με την κυβέρνηση».

Στην ερώτηση αν ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του Π. Πολάκη στην κυβέρνηση είπε πως «υπάρχουν ζητήματα εκεί, παραδείγματα προς αποφυγή κι άλλοι κώδικες και θέματα που φαίνεται να δημιουργούν θέματα συμβατότητας. Είναι ο χαρακτήρας του κι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται δεν βοηθούν σε αυτά που θα ήθελε να πετύχει. Προφανώς υπάρχουν ζητήματα. Τίποτα δεν είναι τέλειο».

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση αν ο ίδιος διαφωνεί με τον τρόπο του αναπληρωτή υπουργού αλλά συμφωνεί με τις προθέσεις του σημείωσε:

«Δεν είπα ότι είμαι ΟΚ Και προφανώς δημιουργεί προβλήματα τα οποία θα έπρεπε να ήξερε ότι πρέπει να αποφεύγει. Με τη μεθοδολογία και τη συμπεριφορά του. Τώρα το θέμα με το δάνειό του και ό,τι ακολούθησε αυτό, είναι δύο θέματα. Αλλης τάξης είναι το δάνειο κι η νομιμότητά του ή αν ελέγχεται για αυτό κι άλλης τάξης είναι ο τρόπος με τον οποίο ανέδειξε το πρόβλημά του».

Τέλος, ο ανεξάρτητος βουλευτής δήλωσε ότι πρέπει να σεβόμαστε τους θεσμούς και πρέπει να υπάρχει διάθεση. «Αυτό είναι χαρακτηριστικό της ώριμης δημοκρατίας. Σε αυτά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί» σημείωσε με έμφαση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο