Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Championship : Ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου η Νότιγχαμ

Championship : Ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου η Νότιγχαμ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε της Ντέρμπι (1-0) σε κομβική αναμέτρηση για την κατάκτηση μίας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Οι γηπεδούχοι με το «τρίποντο» αυτό βρέθηκαν στο -3 από την πρώτη 6αδα στην Championship

Άκρως καθοριστικό αποδείχτηκε για την Νότιγχαμ Φόρεστ το γκολ του Γιοάν Μπεναλουάν μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα κόντρα στην Ντέρμπι, αφού έκρινε εν τέλει και την έκβαση της αναμέτρησης των δύο ομάδων που διεκδικούν συμμετοχή στα πλέι οφ της Championship με φόντο την άνοδο στην Premier League.

Την 4η νίκη τους στις τελευταίες πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις πανηγύρισαν οι Κόκκινοι που έκαμψαν την αντίδραση των Κριαριών (1-0) και απέχουν τρεις πόντους από την πρώτη 6αδα. Από την άλλη πλευρά η Ντέρμπι, που προερχόταν από την ήττα από τη Μίλγουολ με 1-0 εντός έδρας, «διπλασίασε» τα αρνητικά της αποτελέσματα και αναζητά άμεσα ανάκαμψη, αν θέλει να συνεχίσει το ίδιο δυνατά στον αγώνα για μια θέση στην πρώτη 6αδα.

Όσο για την Νότιγχαμ, που έφτασε τα 4 σερί θετικά αποτελέσματα (2 νίκες – 2 ισοπαλίες), με το «τρίποντο» κόντρα στα Κριάρια, έφτασε τους 50 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από την έκτη της βαθμολογίας Μπρίστολ Σίτι, που έχει όμως δύο αγώνες λιγότερους.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Μάρτιν Ο’ Νιλ είναι το ερχόμενο Σάββατο, εκτός έδρας κόντρα στην Στόουκ Σίτι.

Η ενδεκάδα της Νότιγχαμ: Παντιλίμον, Ντανίκουα, Μιλόσεβιτς, Μπεναλουάνε, Ρόμπινσον, Ουάτσον (71′ Γκεντιούρα), Λόλεϊ, Κόλμπακ, Γέιτς, Όσμπορν (90′ Ουάγκε), Μέρφι (85′ Μπονατίνι).

https://youtu.be/4rtZaau3PzE

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024