Ο Κιμ είχε πάλι τους σωματοφύλακες στο… τρέξιμο
Το τελευταίο τμήμα του ταξιδιού του το ολοκλήρωσε με αυτοκίνητο από τα σύνορα. Ο Κιμ συνοδευόταν από την αδελφή του και στενή σύμβουλό του
Στο Βιετνάμ, παραμονή της δεύτερης συνόδου κορυφής κατά την οποία θα προσπαθήσουν να βρουν τρόπους για να εφαρμόσουν τη δέσμευση της Πιονγκγιάνγκ να εγκαταλείψει το πυρηνικό οπλοστάσιό της, έφτασε την Τρίτη ο Κιμ Γιονγκ Ουν, μετά από ένα τριήμερο ταξίδι με το τρένο, από την Πιονγκγιάνγκ μέσω Κίνας.
Το τελευταίο τμήμα του ταξιδιού του το ολοκλήρωσε με αυτοκίνητο από τα σύνορα. Ο Κιμ συνοδευόταν από την αδελφή του και στενή σύμβουλό του.
Φυσικά, δεν έλειψαν και… αγαπημένοι μας σωματοφύλακες, οι οποίοι έτρεχαν δίπλα στο αυτοκίνητο του Κιμ όταν ξεκίνησε για το ξενοδοχείο του. Εκείνος χαμογελαστός στη θέα των μικρών παιδιών που είχαν αναπτυχθεί κατά μήκος του δρόμου απ’ όπου περνούσε η λιμουζίνα του. Οι αρχές είχαν κλείσει τους δρόμους για την κυκλοφορία μέχρι το ξενοδοχείο Melia όπου θα διαμείνει.
- Πολιτική κόντρα για τους αγρότες – «Η κυβέρνηση σαν βαμπίρ έπεσε στις επιδοτήσεις για να τις μοιράσει σε Φραπέδες»
- Ο Τζόουνς θέλει Ολυμπιακό, αλλά η Παρτίζαν ακούει προτάσεις και συζητάει με την Dubai BC
- Εργαζόμενοι: Η δεύτερη δουλειά επιστρέφει – Στόχος η κάλυψη βασικών αναγκών
- Σημάδια ανάκαμψης για το ελαιόλαδο – Οι προοπτικές για την επόμενη δεκαετία
- Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μουρίνιο: «Για εμένα κερδίσαμε 3-2» (vid)
- Γιατί η χτένα είναι… μπαμπούλας για τον σκύλο; – Ο τρόπος για να ξεπεράσει κάθε του ανησυχία
- Τα essentials για χιονισμένες εξορμήσεις
- Αγρότες: Μετά την Πρωτοχρονιά αποφασίζουν για τη συνέχεια των κινητοποιήσεων – Την ίδια συνταγή ακολουθεί η κυβέρνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442